mobilni telefoni

1. moj neki utisak je da telefoni sa ekranom 4.2 inča su neki plafon za rukovanje jednom rukom, čak i oni su teški ako ti je ruka prosječna a pogotovo ispod prosjeka... Sve preko toga moraš koristiti 2 ruke a to mi nekako ne ide uz telefon.

2. Tačno sam vidovita. Sinoć kačih sliku od es četvorke, a danas, prvi dan posle raspusta, drug iz odeljenja ga kupio. :) Nije glomazan koliko se čini, držala sam ga u šaci, onako. Kontam da bi se čovek mogao privići. On kupio u Nemačkoj, valjda je bila povoljnija cena nego ovde, on ne htede da kaže koliko je platio. Mnogo kul fon. :)

3. Cena: 78290.-din *699.-€

4. Малолетниче, на ком Хавајцу? Ја на мом у8500 терам CM7 R8 и иде глатко, 10 ми мрско да пробам...

5. g300, sajogenmod 10.1, ali obrisem bespotrebne aplikacije. zavisnost jebena stalno hocu bolje, stalno moze brze, modaco konza ;D

6. Ajd sad nek neko meni glupom objasni ovde kako mogu da za LG L7 sa Ajskrima prebacim na Dželibin? Ne snalazim se baš, to jest više me mrzi da tražim.

7. napisaću ti nekada večeras, malo duže je objašnjenje, moraš ručno da ubaciš, ne može ono samo "software update".

8. nabavijo sam još jedan samsung E 250, sad imam i sivi i crni i na oba po 1gb sd karticu!
    video sam dima i zelenih, čim skupim 500 kinti ponovo, uzimam i taj

9. Eo valdemare našao sam ti fino objašnjenje kako i šta da uradiš a evo ti i link da skineš jelly bean (pošto ga moraš ručno ubaciti)

http://d-h.st/ZIA - link od jelly beana 4.1.2

http://www.smartphenom.com/2013/01/lg-firmware-update-central-beta.html na ovoj stranici izaberi model telefona lg l7 lgp700, i stavi zemlju srbiju ako hoš i onda skini sa Europe Open USB DRIVERS, ne ovaj firmware, nego USB DRIVERS, to da ti instalira drajvere za lg usb da ne bi bilo problema prilikom instalacije JB jer telefon povežeš sa kompom.

http://www.unclenet.de/files/KDZ_FW_UPD_EN.7z - ovo ti je program preko koga ćeš ubaciti JB na telefon (kad ga raspakuješ vidjećeš unutra 3-4 fajla, instaliraš ovo msxl... tako nešto ide) i pokreneš KDZ.exe ali moraš da ideš desni klik pa "Run as administrator".

E sad imaš tu foru da telefon mora da ti bude u "Emergency modu" kada hoćeš da instaliraš a to ti ide ovako: izvadiš bateriju, prikopčaš usb u komp (ne u telefon odma), držiš dugme za VOL+ i onda uštekaš usb kabal u telefon, ne prekidaš sa držanjem VOL+ dok ti ne bude zelen ekran i ne piše "Emergency mode". Ne smiješ ga skidati sa usb čitavo vrijeme dok se instalira, na kraju instalacije telefon će se sam restartovati i tek onda skineš telefon sa usb-a i vratiš bateriju i upališ.
    Evo ti link sa youtuba ali nemoj pratiti ove njegove linkove dole jer ne rade kako treba, ovi gore što sam ti stavio su ti koji su ti potrebni.
    PRVO instaliraš ovo za USB drajvere, možeš i restartovati komp čisto da se eto prime drajveri kako treba, skineš JB, skineš ovaj KDZ, instaliraš onaj msnlx (tako nekako) iz tog foldera KDZ-a), pokreneš KDZ.exe, imaš tu neke opcije da biraš, jedina opcija koju treba da odabereš je 3GQCT u prvom onom kurcu kvadratiću ili kako već, onaj tamo drugi ne dirati, dole ispod otvoriš onaj JB što si skinuo, i klikneš na apdejt software (ili tako nekako piše)
    Evo ti link sa youtuba
    http://www.youtube.com/watch?v=iqg1C1Px88o
    ovako to treba da izgleda, samo da te napomenem da se ne prepadneš ako se ništa ne desi odma kada klikneš na apdejt, prvo on to prebacuje na telefon pa onda kreće instalacija, tada malo se zamrzne program ili šta već, malo ušteka, da ne pomisliš da je otkazao pa da slučajno ne iskopčaš telefon sa usb-a...

10. Uh, dođem u iskušenje da napišem didn't read lolol, ali moram :) Hvala!

11. Ako ti nešto ne bude jasno, javi...

12. nikako ne vadi fon sa kabla, imaces murtav fon ukoliko nije rutovan i bekapovan imei

13. Je l moze to da se instalira na samsung s duos? I postoji li mogucnost da unistim fon ako ne instaliram da valja?

14. Pogledaj da li uopšte su napravili jelly bean za taj samsung, ne može to baš nako random da se stavlja na telefone, za lg je izbačen jb, za taj tvoj ne znam.
    I može se sjebati telefon, mada ako pratiš proceduru i ispoštuješ sve neće biti problema, jedino da eto slučajno iskopčaš usb kad mu vrijeme nije.

15. Nemaš za taj fon oficijalnu verziju JB-a.
    Možeš da nađeš neki custom ROM, pa da instaliraš, al' malo je procedura veća. Ako te baš zanima, traži po guglu.
    Inače, može da se sjebe uvek, nije da ne može. Ali obično kad se sjebe, fon upadne u bootloop (ne može da pokrene sistem, samo okreće onu animaciju kad se uključuje fon), ali i to može da se reši.
    Znači ako baš hoćeš JB, pošto nema oficijalni, trebaće ti da rutuješ fon (room), onda da instlairaš custom recovery (CWM-ClockWorkMod Recovery) i custom ROM.
    Pa da sve vajpuješ (obrišeš) i flešuješ (instaliraš).
    Ovo može da ti pomogne možda:
    http://mobotechie.com/android/how-to-update-samsung-galaxy-s-duos-gt-s7562-to-android-4-2-1-jellybean-custom-rom
    Naravno, sve je na sopstvenu odgovornost. :)

16. Ili ako ti je lakše uzmeš pare u ruke i kupiš neki novi telefon koji ima JB :)

17. E, jebiga sad :)
    Ja sam na mom Galaxy Gio ter'o JB, iako je za njega poslednja verzija 2.3.6 Gingerbread.
    Ima likova, koji to portuju, konvertuju, prebacuju da radi i na slabijim telefonima i to ispadne super. :)

18. Imam Huawei g300 već nekih 2-3 mjeseca solidmo mi služi, razmisljao sam o rutovanju i tim zajebancijama ali sam odlučio da se igram kad budem htio novi fon da kupujem sad mi se ne isplati :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.