Има ли ко од другара свукајлије лг л7?
ја сам до сад био привржен нокији, ево и сад терам неку стару н73, ал' је време да се мења, а ове нокиа лумие су зло ко'ко су скупе.
некако ми најисплативији испада л7, ал' ме занима какав је, да л' ће да служи коју годину, ил' да се крпим за нешто више, ал' да ваља.
Imam nokiu n95, svetli tastatura, čuju se zvukovi kad stigne poruka ili kad me neko zove, ali je ekran potpuno crn. Šta je riknulo i pošto može biti opravka toga?
flet kabel. On ti je negde oko 10e a zamena ti je koliko te ko odere. Probaj da ga polako otvaras i verovatno ćeš u jednom položaju uspeti da dobiješ sliku na ekranu
ја сам до сад био привржен нокији, ево и сад терам неку стару н73, ал' је време да се мења, а ове нокиа лумие су зло ко'ко су скупе.
некако ми најисплативији испада л7, ал' ме занима какав је, да л' ће да служи коју годину, ил' да се крпим за нешто више, ал' да ваља.
Imam ja, ša te tačno zanima?
Ja ga imam pola godine gotovo, ne grebe se lako, staklo je ono majmunsko, ne mož se izgrebati ključevima u džepu, malo glup način da se skine zadnja maska, ovako što se tiče rada, zna povremeno da štekne, sa standardnim androidom zna da laguje, previše sistemskih funkcija ima koje se ne mogu izbrisati, ako se odlučiš nekad da instaliraš custom ROM tek onda će telefon da ti leti ko lud, ja prije 7 dana odradio to i prezadovoljan sam telefonom sad, prije sam bio zadovoljan a sada je perfekcija.
Za te pare i kada instaliraš custom ROM teško da postoji bolji telefon.
ej bili ne mijenjaj taj flet, ne isplati se.
bolje gledaj da uzimaš novi fon.
flet original za njega sa zamjenom te izađe 30-40e.
kopije su nešto jeftinije ali ne drži duže od 3 mjeseca.
такав опис ми је требао, сремче. стеван ремац, хехе. хвала.
да буде издржљив к'о нокија, и да има фин системчић, довољно, ни за шта презахтевно ми и иначе не би користио.
а у почетку нећу да га пребацујем, јер ће то вероватно да поништи гаранцију, па да не је'м говна у првих пар месеци, нек' шљака како 'оће.
Ali zato je nov LG 70-80 eura a nov Neo 170+ eura :)
EDIT: A i zahtjevna si :)
A dobro Mlatoni, neće to puno smetati :D hvala
dobar je s5830 samo ga jebe relativno slab procesor.
lg. kamera onako, brzina neta onako, dugotrjanost fona onako.
Ja našla za 150e :3 A i ovo nije prilika da se cicijašiš! :) http://www.viktormob.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1081&Itemid=64
Uz'o sam onu Motorolu Atrix što sam pominjao onomad....
Uz'o je prije 3-4 mjeseca al nikako da vam prenesem utiske.
Telefon jednostavno JEBE!
Tegra sabija grafiku, fingerprint reader, i na sve to ima lapdock. Ku'š dalje.
Jel zna neko možda koliko košta zamena one iglice na mobilnom de se natakinje punjač? Nokia e71 je u pitanju. Puče govno sad.
Шта, ово унутра?
http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/media/tracyandmatts_blog/windowslivewriter/nokian71review_e93c/e71_bottom_2.jpg
E baš taj kurčić unutra!
Mislim da se menja ceo ulaz i to te izadje oko 20-30e
Znači skuplje nego ovo govno od mobilnog. Mašala. Samo mi je još to trebalo.
Da pitam i ovde
Dvoumim se da uzmem BlekBeri 8520 ili Samsung Galaxy Ace. Ali sam nesto blizi blekberiju, jer nisam bas raspolozen da uzimam tac. Oba su oko 130e.
Imam nokiu n95, svetli tastatura, čuju se zvukovi kad stigne poruka ili kad me neko zove, ali je ekran potpuno crn. Šta je riknulo i pošto može biti opravka toga?
flet kabel. On ti je negde oko 10e a zamena ti je koliko te ko odere. Probaj da ga polako otvaras i verovatno ćeš u jednom položaju uspeti da dobiješ sliku na ekranu
Ok, hvala ti.
Imam ja, ša te tačno zanima?
Ja ga imam pola godine gotovo, ne grebe se lako, staklo je ono majmunsko, ne mož se izgrebati ključevima u džepu, malo glup način da se skine zadnja maska, ovako što se tiče rada, zna povremeno da štekne, sa standardnim androidom zna da laguje, previše sistemskih funkcija ima koje se ne mogu izbrisati, ako se odlučiš nekad da instaliraš custom ROM tek onda će telefon da ti leti ko lud, ja prije 7 dana odradio to i prezadovoljan sam telefonom sad, prije sam bio zadovoljan a sada je perfekcija.
Za te pare i kada instaliraš custom ROM teško da postoji bolji telefon.
ej bili ne mijenjaj taj flet, ne isplati se.
bolje gledaj da uzimaš novi fon.
flet original za njega sa zamjenom te izađe 30-40e.
kopije su nešto jeftinije ali ne drži duže od 3 mjeseca.
такав опис ми је требао, сремче. стеван ремац, хехе. хвала.
да буде издржљив к'о нокија, и да има фин системчић, довољно, ни за шта презахтевно ми и иначе не би користио.
а у почетку нећу да га пребацујем, јер ће то вероватно да поништи гаранцију, па да не је'м говна у првих пар месеци, нек' шљака како 'оће.
Planiram da kupim neki smartfon, pa ako mi mozete preporuciti neki jeftiniji od 250-300 evra.
Da li postoji mogućnost da se na android telefonu gleda film sa prevodom? Koji formati videa i prevoda treba da budu?
Instaliras BS player i on sam nadje prevod. Bar ja tako gledam na androidu.