mobilni telefoni

1. Xaxa, nasmijala me ova strana, pitaju me ukucani: sta se smijes ujutru, kazem meizu me natushio, mamo

2. ArminVanBuuren
    Da sam u sobi sa hitlerom titom i lumijom i da imam 2 metka, oba bih ispalio u lumiju

Ne bi, oni bi te značajno pogledali i ti bi pomoću lumije naručio roštilj i 3 kile rakije. A onda biste pucali u vazduh i zvali lumijom ljude na dernek.

3. хаххахаахха

4. Tobdžija, ako ti treba telefon koji nikada neće da ti zabaguje, koji nećeš morati da restartuješ, koji će super i bez problema da radi i da bude izuzetno pouzdan, uzmi Lumiu.

Ako ti treba igračka sa što više funkcija, uzmi android.

Prosto.

5. haha njih troje se dogovorilo da ocjene desetkom svoj šit na tamo nekom sajtu

6. Ovo sto ledeni kaze samo nije rekao.da su to troje somi putinka i jos neko gore sto.je hvalio lumiju voleo bih da pise koliko ljudi je glasalo vise nego.pare

7. Znaci somi, putinka, perinho i jos neko

8. Гласаћу и ја, али кад купим и уверим се лично да је најбољи (мада то знам већ унапред, јер га не бих куповао иначе). Да не буде да је нерегуларно и пристрасно.

9. Hvala kolega mirko

10. Kapiram da ako kupim Lumiu trebao bi da kupim i Keeway Kineski skuter. Evo ne znam

11. I da prodas staforda da kupis pita dakle nema.smisla

12. Kakav Pit kurac nisam komplexaš

13. Ja vozim i juga uz lumiu 535 eto!
    Ali onaj sa 1100 kubika!!!

14. I nisam glasao... Evo saću.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.