Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Huavei ne racunam u kineze vec wiko, elephone i njima slicne. a evo dobili smo i dvije recenzije pa smo i njima bar malo blizi. Naravno da ne ocekujes smece ili neku prebjednu karakteristiku od na pr oneplus firme ali sta ako das 300e a posalju ti aparat sa djubar kamerom? Na sajtu lijepo pise 13 megapixel sto vjerovatno i jeste ali to ne garantuje kvalitet slika. Odlicno bi bilo kad bi postojala normalna prodavnica telefona sa kineskim modelima pa da covjek ode, vidi o cemu se radi i izabere a to se nece desiti skorije, makar ne u kineskoj reziji jer ih boli kitica da se jebavaju sa trzistem Jugoslavije.
Ja ne bjezim od njih samo kazem da ljudi koji u iste sumnjaju imaju donekle opravdan stav.
Navedeno se ne odnosi ni na Lenovo.
http://i.imgur.com/OdBjd40.jpg
poznavaoci telefona recite koji da uzmem, fanboysi stop.
meizu sve je bolje od windowsa
pa realno sve ima bollje nego 640, al koliko bolje radi nisam siguran. to me buni, za aplikacije me boli .l. sve sto mi treba ima i na windows store-u
poznavaoci telefona recite koji da uzmem, fanboysi stop.
Jel me yajebavas, pa ynas procitati konjponente a i sam vidis cijenu!
М Е И З У
Б Р Т
tobdžijo, napisao sam post o meizuari pre par strana, odma da vidiš šta bi moglo da mu bude bolje
swe preporuke za njega, radi kao pčjela
iz udarca meizu o iz mojih patika
zato što je on sin od kineza
dobar post, uzimam kineza
tobdzijo, 640 brt i ne razmisljaj uopste veruj mi, imam 640xl preobjasnjava ljuto, kakav meizu dal si realan molim te
brate da ima 735 nju bih uzeo bez razmisljanja ali ova 640 nema amoled + losije kamere + ruznija
Sta oces ti majmune
ЛЕЛ НЕ СЛУШАТИ ШОМИЈА ЊЕГА СУ ОБУЗЕЛЕ СЕКТЕ ЛУМИЈАШКЕ
kako bre lumia ruzna, bezi, kupi meizu jebeni kineski ko te jebe
plus što kažeš da ti ne trebaju daun aplikacije, pa lumia je idealna za tebe onda care
нууб даун фон - винкло
официјални даун фон - лумија
напредни даун фон - леново
колко надркана мачка
Ovaj post sam demonstrativno ostavio preko mobilnog meizu-aparata
СЕНТ ВИА МАЈКСРОФТ СУРФЕЈС ПРО 3
Da sam u sobi sa hitlerom titom i lumijom i da imam 2 metka, oba bih ispalio u lumiju