mobilni telefoni

  1. z5 100e jeftiniji g4 cak 250e s6 edge za 100e
    mislim jeste prenov telefon al opet

  2. Koji nerealizam hahaha

  3. Šomara je prestao da se zajebava i sada se ozbiljno uzbuđuje bitkama između kutijica za telefoniranje xD

  4. jbg mora neko da brani čast majkrosofta xD

  5. Lumia gowno soni jebe keve

  6. Ja se bas dosta razumem u mobilne ove sa tac skrinom i polifonim melodijama

  7. Јел имају антену на извлачење?

    Некада си био кул ако имаш телефон из "Матрикса"

    http://ecx.images-amazon.com/images/I/41ixCMw%2B-kL._SX300_.jpg

  8. 950 i 950xl pokrecu operativni sistem koji je jos uvek u izradi i za koji nijedna od tih aplikacija nije optimizovana i azurirana.

  9. volela bih kad bi ovi fanovi lumije lepo rekli:
    brt sirotinja sam a i ne znam ništa o telefonima šta znam meni ovo šljaka mogu nazvati i poruku poslati

    a ne ovo da pokušavaju da nas ubede da je lumija kao bolja od nečega pa lol

  10. Voleo bih kada bi sve masne krmače rekle:
    brt debela sam, curi mi mast iz pupka, iskompleksirana sam krmača, ali kako kažu naši stari preci, zdravlje na usta ulazi ;)

    a ne ovo da pokusavaju da nas ubede da su debele krmace kao bolje od nedebelih krmaca pa lol

  11. хахахх.

    Е, морам да вам испричам једну анегдоту од пре неких 13-14 година отприлике.
    Купили мени моји нокиу 3410, мачка телефон, курчење у петом-шестом разреду основне кад други терају оне алкателе и сажеме. Знате већ и сами, практично као 3310, дакле јебе.
    И тако дође код нас на кафу неки човек из насеља, Драго Тутинац га зову, јер је из Тутина, јасно. И седе они ту, пуши се, бацају се скечеви, пљује се Коштуница и велича Слобо још увек, кад мени у једном тренутку звони телефон, тетка је нека звала, или ме је цимала нека девојчица, знате како то већ иде, она те цимне а теби се уши зацрвене од среће, па цимнеш ти њу, па је било оних сличица које се шаљу кроз поруке, а јој кад се сетим како је некад било добро, а не као сад...
    Океј, одем ја по телефон до другог стола (у футроли је стајао, наравно!), погледам, извири ми смешак (ако је тетка била онда не извири), оставим телефон онако као да је то најнормалнија ситуација, а у себи поносан што ме неко зове, еј, и вратим се на место, кад Драго Тутинац, млекаџија по занимању иначе, каже: "Ацо, дај да видимо то чудо технике". Ја онако, сумњичав, попустим ипак, дам му, он узме, проврти кроз руке онако - јер друге провере није било, јеси ли луд да га прешалта кроз апликације и то, и каже: "А добро, ал' јебеш ти то кад нема антену 4 центиметра као овај мој ериксон, јер ја кад одем у Тутин курац мало сигнал да ухватим с тим говнетом".
    Ето то ми је баш остало у сећању онако, тако сад и ви кад се препирете око лумије и андроида, увек ме подсетите на Драга Тутинца и неопходност антене. џДДДД

  12. e šomi - debela sam hahahahahah ahahahah
    ali to ne menja činjenicu da je lumija preslaba u odnosu na ostale flegšipove

  13. Brt imaš lenovo jebeni, o kakvom flegšipu ti govoriš ? Ajde da me sprda boh, koji ima ze trojku ili bog flešipovanja tuljan. Imaš jebeni lenovo. LE NOVO. Dobar naziv za neko novo naselje u Leskovcu u kojem će živeti Andrije Miloševići.

  14. По том Драгу Тутинцу, најбоље да телефон повежеш на војни примопредајник, онај који се носи у ранцу на леђима а она антена по метра па се савије од тежине лол

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1d/PRC-latrun-exhibition-1.jpg

  15. Небитна је толико дебела да њени комплекси кипе свуд око ње лоло

  16. šomi zašto si malouman, imam taj lenovo koji mi je odličan za novac koji je dat za njega (zapravo jeste u pitanju FLEGŠIP kompanije Lenovo, lol), svakako da nemam 500e za telefon, ali nisam toliko nagnječenog mozga da idem unaokolo i govorim kako je taj telefon bolji od nekih od kojih očigledno nije, dakle samo je "good deal"
    ne moraš da poseduješ neki telefon da bi znao da je bolji ili lošiji od nekog drugog mentolu

  17. za koliko bi para prodali vase mobilne telefone al da ne kupite nijedan drugi mesec dana? pun mi vas je kurac

  18. Разумем да се неко курчи какав ауто/мотор има, прејадно је кад се неко курчи мобилним телефонима.
    Важи за све

  19. pa keve mi, na stranu sto je kurcenje materijalnim u startu lejm bar se kurcite necime sto ne moze da se kupi od jedne plate jebote

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.