Ako volis veci ekran onda Huawei, ali S3 ima lepsi ekran.
Huawei ima gorilla glas, znaci protiv grebanja, tesko puca..
Huawei bolju kameru (8 MP prema samsungovih 5 MP)
Huawei ima prednju kameru 5MP.
Huawei 4.2.2 android, Samsung 4.1
Huawei ima bolji procesor.
Fejs ne furam ni na kompu, igrice ne furam, aplikacije cu furati od kojih se ima koristi striktno. Plus neam trenutno usb kabl pa ne mogu nista. Sluzice on svrsi...
Kolko je para taj Huawei? Vidio sam da ga ovi iz Telekoma reklamiraju, ali nisam vidio cijenu. Inače klasa telefon koliko se može vidjeti iz specifikacije.
Pa skup je huawei dosta. Meni je 25 eura jer se napričam sa curom i sa drugovima iha, a tek sa rodbinom.
Huawei ti je 179 na 25 eura, mada ja imam dukataa
EDIT: Neka uzme S3 mini , odličan je , 119 na 25 eura mjesecno, mada je sve to skupooo
Fejs ne furam ni na kompu, igrice ne furam, aplikacije cu furati od kojih se ima koristi striktno. Plus neam trenutno usb kabl pa ne mogu nista. Sluzice on svrsi...
Ako ti treba za pozive, poruke i neke sitne aplikacije, super je.
Ako imate para uzmite P6 bolji je od S3 mini mlogo.
EDIT: Neka uzme S3 mini , odličan je , 119 na 25 eura mjesecno, mada je sve to skupooo
A i ja sam prvo otišao kod njih da vidim kakva je situacija. Prvo htio s4 da uzmem pa mi to nešto u krv ispadalo.
Posle uzeo S3 regularni, ovako mimo mreže. Mislio LG Nexus da uzmem, al je trebalo da čekam oko nedelju dana da se naruči. Smor mi bio da čekam i uzeh ovaj. Nije loš časti mi.
jel ima de povoljno u NS da se uzme telefon onako sirotinjski na rate...na 3 do 6 meseci? i šta bi valjalo uzeti tako od 30 000 do 40 000 maksimum maksimuma, jer su mi moji kupili prošli mesec nove patike pa nema sad više.
vidim lg optimus 4x nije loš, kao imaju jake baterije LG, al sve kontam da je isti kurac sve to.
Imam galaxy ace sad i baterija mi traje u proseku 2 i po sata. ako koristim viber, a često ga koristim onda traje i manje.
A ne znam baš dal da se izlećem sa većim kešom i da uzimam nešto skuplje s3 i tako to...dajte neke predloge majka mu stara
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Aj pomagajte alo
Huawei P6 vs S3 mini
Ako volis veci ekran onda Huawei, ali S3 ima lepsi ekran.
Huawei ima gorilla glas, znaci protiv grebanja, tesko puca..
Huawei bolju kameru (8 MP prema samsungovih 5 MP)
Huawei ima prednju kameru 5MP.
Huawei 4.2.2 android, Samsung 4.1
Huawei ima bolji procesor.
Od ova dva, Huawei bih uzeo.
EDIT: I Huawei mi lepse izgleda.
Ja bih uzeo Huawei bez razmišljanja.
Meni je bio samsung prva opcija a onda sam vidjeo ovaj... Najtanji na svijetu , i gotiva je prava, samsung je mejnstrim tako da za 30 eura mi se jebe
Hujaveji uzmi veruj bata Saletu.
moze li se windows nabacit na samsung ace, umjesto androida?
Мислим да не мош да мењаш системе тек тако јербо не раде на истој архитектури.
Kupi ovaj fon i menjaj sisteme redovno hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=tllkPbUTDbQ
http://www.youtube.com/watch?v=SvKL7To6VbM
pogle šta sve dođe uz telefon hahahah
kutija ojebala
Šeka, Huawei uzmi, rekoh ti ja nedavno, najbolji telefon na svijetu :)
Kolko je para taj Huawei? Vidio sam da ga ovi iz Telekoma reklamiraju, ali nisam vidio cijenu. Inače klasa telefon koliko se može vidjeti iz specifikacije.
Meni dodje 149 eura sa pretplatom, 30 više nego S3 mini tako da...
E Dože ti si iz Cg, uzimaj preko T-Mobile pretplate povoljno je baš
Koja ti je pretplata? Ja imam onu od 5e najmanju. A i uzeo sam neki dan tel ovako na suvo. NEgo nagovaram druga da uzme taj Huawei.
Pa skup je huawei dosta. Meni je 25 eura jer se napričam sa curom i sa drugovima iha, a tek sa rodbinom.
Huawei ti je 179 na 25 eura, mada ja imam dukataa
Ako ti treba za pozive, poruke i neke sitne aplikacije, super je.
Ako imate para uzmite P6 bolji je od S3 mini mlogo.
A i ja sam prvo otišao kod njih da vidim kakva je situacija. Prvo htio s4 da uzmem pa mi to nešto u krv ispadalo.
Posle uzeo S3 regularni, ovako mimo mreže. Mislio LG Nexus da uzmem, al je trebalo da čekam oko nedelju dana da se naruči. Smor mi bio da čekam i uzeh ovaj. Nije loš časti mi.
jel ima de povoljno u NS da se uzme telefon onako sirotinjski na rate...na 3 do 6 meseci? i šta bi valjalo uzeti tako od 30 000 do 40 000 maksimum maksimuma, jer su mi moji kupili prošli mesec nove patike pa nema sad više.
vidim lg optimus 4x nije loš, kao imaju jake baterije LG, al sve kontam da je isti kurac sve to.
Imam galaxy ace sad i baterija mi traje u proseku 2 i po sata. ako koristim viber, a često ga koristim onda traje i manje.
A ne znam baš dal da se izlećem sa većim kešom i da uzimam nešto skuplje s3 i tako to...dajte neke predloge majka mu stara
Pa jebogati S3 je 350 evra. Taman u okviru tih tvojih mogućnosti.