Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
мајкрософт је веће говно од андроида, јебала ме лумиа мртва. изломио сам говно, сад ми треба нов поклопац, овај пук'о, јеб'о их апдејт на вин10.
апдејтује, и све лепо делује, само што се рестартује као малолетница од алкохола на кућним журкама, дакле на сваких 15 минута, и нема тастатуре никуд.
спојим на комп да видим како и шта, скинем неки рекавери шта ли је, кад оно каже нема никаквих проблема и бам рестарт па опет исто тако. а кад га скидам с телефона, скине га, и како почне да инсталира, рестарт рестарт рестарт и тако полупам говно неколико пута, изгледа да је издржљив телефон јако, ето вам рецензија солидна. само му задња маска није издржљива баш, екран јесте.
сад га враћам на фабричка подешавања и искрено се надам да ће да шљака како треба (све ће да обрише јебем ли му семе), ако не буде, снимаћу сутра са свог новог андроида како лумиа скаче на бетон с другог спрата куће џД
не моје куће, моја кућа нема два спрата, изнајмићу неку двоспратну кућу за ту прилику.
Nokia ili Lumia?
SIROTINJO HAHAHA
Nokia ili Lumia?
Looooooooool nooooob
haahhah
ostao je jos shomej23
još shomi23 ljudi!!!!
windows 10 - пријатан је.
Hahaha jel vindous na nokiji ili na ovim drugim? Tj jesi jos na somijevoj23 strani ili od ovih ostalih?
још сам уз брата јагодића куриџу!
Baci lumiu, kupi g4
Ima li ko da mi objasni, nisam se mnogo bavio time, a mrzi me da čitam po raznim forumima - da li moram prvo da rutujem telefon da bih stavio neki ROM koji ja hoću, i koji bi mi bio najbolji program za rutovanje, a koji ROM da stavim, pošto hoću samo bazične funkcije na telefonu, neću ona ugrađena sranja koja ne mogu da se skinu. Telefon je Sony expiria m4 aqua.
лумиа валдемаре
одем данас до банке, каже ми она радница, да ли сте можда чули за интеза моби господине, ја јој лупим шамарчину, неш ти мени та андроидашка гомна продавати
Valde, dovoljno ti je da rutuješ telefon i da instaliraš aplikaciju Titanium Backup, u kojoj možeš da brišeš te gluposti koje ti ne odgovaraju u telefonu, nepotrebne aplikacije i slično.
Nema potrebe da otključavaš bootloader i da ubacuješ romove, to je već složeniji postupak.
Makaronac, hvala mnogo.
Pa ne moram baš da imam jebeni Microsoft gde god da se okrenem. Jednog dana iskočiće mi iz frižidera.
Najbolji program za rutovanje ti je Kingoroot.
https://www.kingoapp.com/
Obavi preko kompa, instaliraš na komp, povežeš mob i lagano obavi posao. Eto vidjećeš, srećno :)
Možda bude potrebno da otkuljaš developer, ne sjećam se tačno, a možda i već znaš kako da otključaš. Ali, ako ne znaš, znači odeš u podešavanja i na dnu u softvert informacija, klikaj na Build number, mislim da treba 7 puta, ali ti samo klikaj, dok ne javi da si otkljucao. Onda u developeru, omogućiš USB debugging
Kako marshmallow da ritujem makaroneeee
Bez instaliranja backupa posto treba hard reset valjda