mobilni telefoni

1. 20,7 al da ne sitničarim ok?

2. Ćutimo????????????????????

3. G5 ima dual kameru 16+8...

4. Ja sam ostao bez teksta

5. Bohor se baš razume u kamere mobilnih telefona

6. Hahaha šta li sam ja guglao jebem ti
    Dobro. Deky bitku si dobio
    Šta treba da kupim da písam po ciganinu čupavom Z5, 6?

7. Z5 ima 23mpx
    A lumia 1020 ima 41mp

8. nisu samo bitni megapikseli

bitno je i veličina senzora, optika, softver...

9. dostupnost hrane, vode...

10. odsustvo bolesti...

11. Makarone to se kaze i za kurac..
    Pa ispane drugcije

12. Ta Lumia da ima 200 Mp ajd po pare da će G5 ili Z5 da baci bolju sliku??!!??!!

13. Kamera
    Xperie nekinezi > Ajfon > Lg
    Pa 10 praznih mesta pa ostali

14. Z5 ima 23mpx
    A lumia 1020 ima 41mp

:)

15. Ta Lumia da ima 200 Mp ajd po pare da će G5 ili Z5 da baci bolju sliku??!!??!!

Nisam baš uveren u ovu tvrdnju.

16. Uf, pa kako sad da te uverim...

17. Ne znam zašto bi me uveravao. Izražavam sumnju jer sam čuo drugačije.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.