mobilni telefoni

1. Hah, pa zato što nije istina?

2. Ali neka, takvima ne treba otvarati oči
    Veruj ti čoveku koji ima broj u niku!

3. Verujem kumu koji radi u Telenoru upravo na testiranju telefona za koje posle Norvežani odlučuju hoće li ih ubacivati u ponudu ili ne. Testirao je gomilu modela, svake nedelje koristi neki drugi aparat i čovek je prokomentarisao da Lumia pravi bolje fotografije u odnosu na druge brendove. I ostali prave odlične fotke, ali Lumia ipak pravi bolje, iako svakako razlike nisu velike u kvalitetu.

4. Kamera nije najbitnija stvar.

5. Najbitnija stvar ti je da ti se ljudi ne smeju kad čuju da imaš lumiu.

6. Najbitnija stvar je da ti se ljudi ne smeju kad čuju da si ganfer.

7. Miloše zašto vređas čoveka na rasnoj osnovi?
    Gde ovaj svet ide.

8. Gonzo to što kum radi ne znači da zna da radi svoj posao. Ti imaš b kategoriju ali ne voziš
    Lumia, pa brate mili...

9. svi ovi testovi su placeni od strane ili ajfona ili samsunga ne verujem govnima nista

10. Ganfer vlasnik lumije kombo

11. Gonzo to što kum radi ne znači da zna da radi svoj posao.

Hahaha simpatično. Znači kum bi znao da radi posao da sam rekao kako je i on potvrdio da Soni ima najbolju kameru.

Ti imaš b kategoriju ali ne voziš

Izvlačiš pogrešan zaključak na osnovu onoga što sam napisao na temi o automobilizmu. Tačno je da dugo nisam vozio, ali ne znam odakle ti to da ne vozim.

Lumia, pa brate mili...

Kakve veze ima što je Lumia, ne pričamo o telefonu već samo o njegovoj kameri.

12. Izvlačiš pogrešan zaključak na osnovu onoga što sam napisao na temi o automobilizmu. Tačno je da dugo nisam vozio, ali ne znam odakle ti to da ne vozim.

dva su aksioma
    1. Ne daj da te žena vozi.
    2. Ne poseduj lumiu.

13. dva su aksioma
    1. Ne daj da te žena vozi.
    2. Ne poseduj lumiu.

Ranije, mnogo ranije me žena jeste vozila Deki :)
    Lumiu ne posedujem.

14. Šta si u horoskopu

15. A figurativno sam rekao Seltik brate daj nemoj da ti crtam.

16. Ne kapiram ovo za Seltika, a ne znam ni na šta se odonosi ovo ''greška'' iz drugog posta bez zajebancije.

EDIT: Ok, shvatio sam. Dobar pokušaj fore.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.