mobilni telefoni

1. Lumia 640 nova košta 29.99$ na Best Buy-u hahaha

2. E sad je treba kupiti :D

3. Daj mi link do te ponude, i znaš li konkretnije kako to ide, koliko će izaći poštarina, carina i svi ti troškovi? Kupi mi i pošalji, dobiješ 20e ako ne izlazi preko 100 sve zajedno :)

4. јел симфри, може ли се користити то у сербији?

5. јел симфри, може ли се користити то у сербији?

http://www.bestbuy.com/site/at-t-gophone-microsoft-lumia-640-4g-lte-with-8gb-memory-no-contract-cell-phone-black/9231014.p?id=1219701750248

знам да имају неку фору тамо да се телефони буквално продају без сим картице, мож их у србији онда само ко таблет користити

6. Pa kažu evo da se može, tako pričaju po stranim forumima

Locked. But apparently, AT&T will send you a code so you can use it with other carriers.

Nemam pojma Coa, evo i ja se interesujem.
    Je li ovaj Best Buy kao Aliexpress/Ebay, da napravim nalog i da naručim ovo ili kako?
    Ima još nekih telefona po sličnim cijenama, Androidi.

7. шта знам ја се неби усуђивао да узмем андроида од 20 евра, ко зна како то ради ололололо

а пазарићу ову лумију за сестру, три сома динара јебе ми се. Дада сазнао сам да може да шљака када се откључа и то ћу најбр одрадити. Само још сада да наватам ортака да ми је донесе

8. шта знам ја се неби усуђивао да узмем андроида од 20 евра, ко зна како то ради

+1
    a ovo za sim mozda da pitas nekog provajdera?

9. A ovo može samo da se kupi u Americi, ili kako Tuljane? Objasni nam za ovaj sajt plz, ja sam ti dao muštuluk za telefon :)

10. Ako saznate da nekako može da se narući ovo obavestite me pls

11. ово је само амерички сајт за технику, и важи само у америци нема доставе. Ови телефони јесу закључани међутим могу се бесплатно откључати.

Пробао сам себи наручити два комада међутим не могу се поручити на неку локацију у америци већ постоје само физички у неким радњима и нема могућности доставе било где другде. А овај баћа што је мени требао донети нема ниједна радња са телефоном њему близу у кругу од 250 миља

12. A tuge jebene :(
    Dobra ovo prilika bila, jbg.

13. uh, jedva sam našao internet, na putu sam

elem

http://image.prntscr.com/image/542ec55ad0104631b6c00da5ece7e7bf.png
    požurite, NIJE PREVARA

odličan je telefon, možda sreća pogleda baš vas :)

ko ne veruje, ne mora...

14. Sad kad se javim pa izdobijam svih 10

15. http://www.mobilnisvet.com/mobilni/5253/Xiaomi/Redmi%203 jel imao neko ovo, vidim da su odlicne specifikacije i treba mi necije iskustvo. Baguje li posle pola godine i sl?

16. Ledeni, samo da se javim da ne znam.

17. celtic
    Ledeni, samo da se javim da ne znam.

Čemu ovaj post? Koju funkciju ima i šta za cilj?

18. Čemu ovaj post? Koju funkciju ima i šta za cilj?

Moze na pr drzati temu medju aktivnim mada ne ako se postuje 3 min nakon pitanja.

19. preporučite mi mobitel do 200 jura i da je dual sim
    rip lumija, mjerkam lumiju 640 al' su mi dve crkle za dve godine

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.