Skoro pa isti telefoni, Z5 sigurno piša po samsungu što se kamere tiče, ostalo je jebiga isto
istina je da je stariji telefon i da bih ja lično prije samsunga uzeo ali u suštini šta ti se svidi više to i uzmi, et.
Ovo bi keva koristila,otprilike viber whats i da ima da slika ne bi kracala aplikacije niti bilo sta. da moze dve tri godine da izvuce.Ne znam iko da ima u rl,ovde vidim hvalite ga.
To je kineski Apple, njihova najjača firma. Što se tiče kvaliteta, mislim da su kao i ostali, jedino ne znam za OS kakav im je pošto ga sami prave. Što ne pitaš Kineze, ionako sad radiš sa njima...
Blek slobodno kupuj, izađe te otprilike 150-160 evrića na kraju. A Huawei jede govna, jer misle da zbog imena mogu da stave 20% veću cenu na krš telefon. Realno Xiaomi ih šije, samo što ga ima mnogo manje u prodaji.
Blek, uzeo sam ja skoro rodjaku Xiaomi 5A, bas taj za koji pitas. Oko 115e kod madjara. Isto za Viber i net mu treba. Presolidan, za te pare preporuka 10/10
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Skoro pa isti telefoni, Z5 sigurno piša po samsungu što se kamere tiče, ostalo je jebiga isto
istina je da je stariji telefon i da bih ja lično prije samsunga uzeo ali u suštini šta ti se svidi više to i uzmi, et.
Z5 jer Samsung
Sony vuce bar duplo manje procesa sto je za Android prebitno
umesto da daš 300e za samsunga uzmi premoćnog xiaomija mi a1, ostaće ti 80e i imaćeš 23x bolji telefon u svim parametrima
Brate kakav samsung A5
Uzmes neki xiaomi ili huawei za te novce al realno.
Samsung govno obicno
Ja nemam reci da opisem koliko jebe ovaj moj Xiaomi od 150e mogu misliti sta skuplji modeli rade...
Z5 definitivno. Od Samsunga valja samo s7, s8 i note verzije.
Huawei majka,samsung govno obicno.
Ozbiljno pitanje za xioami,jel ok uzeti neki ovakav na primer
https://m.aliexpress.com/item/32847026859.html?pid=808_0000_0209&spm=a2g0n.search-amp.list.32847026859
Ovo bi keva koristila,otprilike viber whats i da ima da slika ne bi kracala aplikacije niti bilo sta. da moze dve tri godine da izvuce.Ne znam iko da ima u rl,ovde vidim hvalite ga.
Ne mora ovaj moze i neki malo skuplji al vidim generalno su vise nego ok cene da ne kazem dzabe
каква је марка оппо?
To je kineski Apple, njihova najjača firma. Što se tiče kvaliteta, mislim da su kao i ostali, jedino ne znam za OS kakav im je pošto ga sami prave. Što ne pitaš Kineze, ionako sad radiš sa njima...
Blek slobodno kupuj, izađe te otprilike 150-160 evrića na kraju. A Huawei jede govna, jer misle da zbog imena mogu da stave 20% veću cenu na krš telefon. Realno Xiaomi ih šije, samo što ga ima mnogo manje u prodaji.
našao sam nekog lika na KP koji prodaje Xiaomije, za okej pare.
https://www.kupujemprodajem.com/Xiaomi-telefoni-NAJPOVOLJNIJE-1737178-oglas.htm
kapiram da ih uvozi iz Mađarske, mafija je to žešća.
Pa eto ako nekom treba...
Uglavnom, generalan utisak je Z5, ali za te pare mogu da uzmem premoćan Xiaomi što šomi kaže, tako daa verovatno ću neki kul šaomi.
Blek, uzeo sam ja skoro rodjaku Xiaomi 5A, bas taj za koji pitas. Oko 115e kod madjara. Isto za Viber i net mu treba. Presolidan, za te pare preporuka 10/10
који ће курац телефону 6 гб рама
OnePlus 5T i Xiaomi Mi Mix 2 imaju po 8GB recimo...
Sve bez 64 je kurac jbg
3-4 GB je trenutno sasvim dovoljno, sve preko je preterivanje
ја мојих 3 никад нисам напунио увек има бар гигабајт слободан а исте апликације користе и мој телефон и тај са 8 гб
Da li znate koliko minut video snimka sa Z5 zauzima prostora?
Ne lupajte gluposti jbg
Ako o memoriji pricamo
Na full rezoluciji