mobilni telefoni

1. Ma šta kažeš, čika Buljo... pa baš obrnuto, pravi uličar može da nema posao, kola, stan ali Armani kaiš sa cirkonima i flegšip fontele su must have

2. Mi uličari kažemo ovako, запамти моје јебене речи.

Kad se ima- troši se, kad se nema- glumi se

3. баталите те сиротињске спикице, флегшиповање је начин живота

4. сент виа флегшип ХТЦ У12+

5. Pa dobro, to je druga stvar. Zamisli tek kad se dohvate Oneplusa

неће јер уанплас не прави телефоне од 190 евра него само флегшипе

6. Jeste, ali flegsipove koji su skoro duplo jeftiniji.

7. Zbog prirode posla nosim dva telefona sa po dvije kartice (znam samo svoj broj napamet, ove ostale veze nemam), jedan je samsung s9+ a drugi xiaomi redmi 4x, isti je to kurac sve u suštini. Logično da samsung jede xiaomija, nisu ni ista klasa, noviji je i tačno 5 puta skuplji, ima kameru da se raspametiš, ali to da MORAŠ imati neki najnadrkaniji P20 pro pa i ne moraš brt, koji će ti kurac?

8. svako sa svojim mogucnostima i zeljama bira telefon, ali je smorilo to nabjedjivanje da su telefoni kao saomi isto dobri kao smasung ili ajfon, a za manje pare.

9. a zasto mislis da ne bi mogli da budu, radio sam u promobiju na banovom brdu i video sam da su rezervni delovi za sve podjednako losi i dobijaju se za dz

10. Ne znam, ja sa s8 nisam imao nikakvih problema i ne planiram da ga mjenjam dok ne izadje neki s11 otprilike.

11. шаоми исто ко самсунг прецењени = стављање бевита кекса у палачинке са крем кремом и тешење себе да је исто ко плазма

12. jel ti znaju gazde kinezi da im hejtujes brend?

13. опет кажем не хејтујем бренд

14. Јел зна неко ваља ли Нокија Лумија? Једни кажу да нема ни ап продавнице и да је камера срање, док је други нашироко хвале и сматрају да је боља од сваког андроида...

15. Za jednog cika bolju to je odlican telefon

16. Ја сам на Ајфонима већ неколико година него питам чисто информативно

17. Rio Ferdinand ima Tecno kineski, sklapaju ga u Nigeriji i kosta 70 dolara...

18. Не сери да вози југо

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.