U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
kako mislis najnoviji android? ova kitket verzija?
igra li ko onu igricu deer hunter na telefonu.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3528/Sony/Xperia-SL Vredi li ovoliko i da li ima nesto bolje za ovoliko para?
Ne vrijedi toliko, za te pare možeš da uzmeš duplo bolji telefon, npr Nexus 4, još ti i kusura ostane.
Da, sad tek vidim. Treba mi najbolji telefon za max 400e i to da ga uzmem sto pre, pa bi mi znacilo sto vise misljenja.
Ako ćeš Nexus 4 sačekaj još par dana jer u oktobru izlazi petica, tako da će ovoj vjerovatno da padne cijena.
Nisam toliko u poziciji da kalkulisem jer mi treba do kraja nedelje, tako da ne znam, videcu jos neke opcije.
Nexus, nema bolje opcije.
Pa i ja mislim, sve sam gledao, uporedjivao trazio i mislim da je to realno vrlo kvalitetan telefon za svoju cenu.
За те паре узми С4 без размишљања
Ili Xperiu Z ako voliš da snimaš pičke u bazenu
Лошија је иксперија, чуо сам да се људи жале и да није баш најотпорнија јер је израђена од стакла, џабе теби да снимаш пизде испадне ти једампут и ћао здраво. Моја галаксија ми упала у веце, ради као нов
Jabih xperiu z uzo dimam dosta pare.
Uzeo bih ovaj najnoviji HTC ONE, mada on probija budžet.
http://www.gsmarena.com/htc_one-pictures-5313.php
A i interesuje me njegova kamera od 4mpx sa tom novom optikom.
лол лол лол
За те паре узми једног нексуса 4 и једног нексуса 7 и да те боле мудо
Jel ko koristio ovaj novi HTC One?
Jesam ja... Meni ružan meni i to, bar se meni ne svidja. Ajfon 5s, ili 5 igraj na sigurno. Ili s4.
ja imam sony xperia S, sabija telefon!!!
popišam se na lg taj nexus kad je ružan ko jebeno govno što isere moja baba, a najbitniji je izgled pa sve ostalo.
a i generalno su male razlike kod svih tih telefona...i vidim da se jako posprdno gleda na S4... jeste da ima gomilu bespotrebnih stvari, koje uzgred i ne rade valjano i nisu praktične, tipa onaj air view i ostala nepotrebna marketinška sranja, al telefon kao telefon radi BESPREKORNO...cena dere, jebiga uzimaju na ime dosta, al telefon mnogo bije. Stim što naravno nije sam u toj konkurenciji najboljih...ima i za manje pare približno dobrih telefona da se uzme
Није баш да је цена велика, може се лагано набавити за 400 евра што није много за тренутно најбољи мобилни телефон.
Pljuju ga oni koji su ga vidjeli samo na slikama i pročitali karakteristike.
Provedi sa tim telefonom 3 sata i zaljubićeš se u njega.