mobilni telefoni

1. Шеко усра се са Хуавејим, јебо те он лоло

2. Alcatel su kupili Kinezi, vise nije francuski.

3. Ma nebitno sa mojim, no čoek reče da je bolji alkatel , p2 nije loš...

4. ал-кател

пуним на акумулатор

други не може, само овај ал-кател

плус-минус

ал-кател

5. kupili su firmu.samo firmu.

6. Интересантна идеја, шта мислите, хоће ли успети?
    http://www.youtube.com/watch?v=oDAw7vW7H0c

7. Previše interesantna da bi uspjela. Eto. :)

8. Kad pustiš umetnika da fantazira inženjering...

Nači, najverovatnije ću uzeti S4 ovih dana, ispala mi neka dobra šema.

9. ima li neko iskustva sa alcatel one touch 6030?

sudeci po karakteristikama, to je telefon koji moze da parira mnogo skupljim aparatima (android 4.1, 4,7 inca, fin dizajn, 8mp kamera...) sto ce reci da je jeftiniji samo zbog imena koje se danas daleko manje postuje od samsunga, nokie itd.
    deluje kao fin telefon, al ne bih da se sjebem

Ja ga uzela preko vipa pre petnaestak dana, meni je telefon savršen.. Slike su predobre, radi ko munja.. isprobavala sam razne aplikacije, uvek ima skoro pola ram memorije slobodno, launcheri, skajp i gugl hrom ne štekaju.. Posle svog hjuveija u8500, osećam se kao da sam prešla s magarca na zmaja... :)
    Jedino što mi se čini kao začkoljica jeste apdejt sistema. Dolazi sa androidom 4.1 i ima aplikacija za ažuriranje sistema, ali ne nalazi ništa.. :( Sad je izašao ovaj 4.2, a uskoro će i taj kit ket.. Drug mi reče da se on može ažurirati jedino ako ga rutujem, a možda ni tad.. Inače, što se samog telefona tiče, nijednom dosad nije zabagovao, usporavao niti bilo šta slično, sve preporuke.

EDIT: e da, i ekran s dijagonalom od 4.66 inča je sjajan za igrice i slično, koga interesuje, meni one i nisu baš cilj..
    Inače nameravam da štedim ovaj telefon, prethodni sam koristila kao kompjuter, kapiram da sam ga preopteretila, ali sad imam i lap top, tako da mi ovaj služi čisto za kurčenje i slikanje. :)

EDIT 2: Inače, ne znam kako se to tačno zove, ali baterija ne može da se vadi, telefon je izjedna, na foru ajfona, sim i memorijska se ubacuju sa strane. Baterija uz maksimalno maltretiranje telefona traje jedan dan, inače može i dva ili tri.

10. Uzeo sam telefon juce :) Uzeo sam u vipu, uz opciju da platim 500 dinara odmah, da uzmem smart 700 + 1gb interneta
    kako cesto visim na netu to mi je odlicna opcija, doduse imam i wi-fi kuci tako da internet sigurno necu preci i ostaje mi 700 poruka/minuta sto je meni dovoljno (viber radi posao)
    elem, pre nego sto nastavim da hvalim mozda i najgoru od 3 popularne ''kuce'', da podelim utiske sa ostalima, jerbo mozda jos neko planira da uzima telefon u skorije vreme
    i meni, kao i SasvimNebitnoj prelazak na Alcatel One touch predstavlja pravi preporod jer sam do sada imao neki sranje prastari samsung

Ekran je odlican, 4.66 inca, tastatura za kucanje klasicna za ovaj tip telefona, baterija se brzo trosi, ali to je manje-vise uobicajeno za android, fon ima dve kamere, prednju i zadnju, prednja ima 8mp i zaista je kvalitetna, ali ruku na srce nemojte da vas pikseli zavaraju, necete dobiti kameru sa ajfona ili nekog od galaksija, prednja kamera ima 1.9 mp, android 4.1 govori o tome da nije naivan telefon i sve u svemu deluje kao fantastican telefon koji je jeftiniji od konkurencije samo zato sto je alcatel, a ne nokia, samsung, htc itd.
    Doduse, zasmetalo mi je to sto sam vec nakon nekoliko desetina prebacenih pesama i 5-6 ozbiljnijih aplikacija sa androida zauzeo dobar deo memorije, pa cu morati prvom prilikom da uzmem memorijsku
    Zvuk je dobar, dakle pored memorije i baterije ( koja je skoro svim androidima slaba strana) nemam zamerki
    preporuka

11. Mene nervira malo što ostaju vidljivi otisci na ekranu, al' treba da mi stigne folija uskoro, valjda će to rešiti problem.

12. Дошло време да и мени треба помоћ... Змаје јел ти оно беше радиш са телефонима? Јуче сам због партије лола гађао галаксијом монитор и разјебао цео екран, тј стакло је пукло али ми идаље ради тачскрин све нормално. Е сад мене занима шта ја требам да купим да би то заменио, фон је стар скоро 3 године и неби давао у сервис неки јер ми је то много кинте да улажем у њега, али сам нашао фине цене за стакло на ибеју. Јел довољно заменити само стакло или?
    http://www.ebay.com/itm/Replacement-Outer-Glass-Lens-Front-Glass-For-Samsung-Galaxy-S-i9000-/171119709565?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item27d7878d7d
    јел ово то стакло што треба мењати?

13. jeste, ali nemaš ti lat za to. trebaju specijalne sprave da se razlijepi tač od lcd
    kako god, ne isplati se bilo kakvo ulaganje u taj telefon

14. Treba mi preporuka od vas poznavaoca.
    Neki telefon, na tac, da je dobar... Necu da se lago pregreva, da se lago grebe staklo i da je jako tanak.
    Da moze normalno da se surfuje netom, da ne bude prespor. I to je otprilike to... Do nekih 170-200e.
    Moze i preko nekog operatera, nije problem...

15. tražiš nemoguće papete, đe da se ne pregrijeva kada nema kuler lolo
    ako nećeš otiske prstiju moraš uzeti mat foliju, a ne običnu

16. Чекај змаје који би ми алат за то требао? видим да се добијају ова нека срања, јел се може сњима радити? Јел значи то то стакло што мени треба?

17. to sigurno nije staklo koje tebi treba jer košta 3 dolara lolo
    to je više nego dovoljno da to ne kupiš
    tač i lcd su slijepljeni specijalnom sintetičkom smolom a to ne možeš razlijepiti bez aparatas koji košta 2500 eura
    na silu ne možeš jer ćeš samo zdrobiti lcd koji je više nego krt
    kažem ti bolje pare i trud uloži u novi telefon

18. Чек јел се за то користи онај фен са великим температурама? То имам гајби

19. ja znam šta možeš da uradiš i kažem ti da neće ispasti kako treba, a ti kako oš
    ne isplati se nositi u servis jer nijedan serviser neće mijenja posebno tač nego sve zajedno sa lcd, a oni su ljudi koji imaju iskustva sa tim i opet su ubjeđeni da neće ispasti dobro ako mijenjaju odvojeno pa ti vidi
    ja još nigdje nisam vidio stakleni tač za ispod 11 eura, čak i za najjeftinije modele
    pitao si me za savjet ja ti rekoh da gledaš neki novi fon, taj je ionako model od prekjuče
    ali tvoja je odluka šta ćeš na kraju uraditi

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.