mobilni telefoni

1. moj je 4.8 i bey problema staje u ruku tj. mogu jednom rukom da ga koristim

ovaj sto ocu da uzmem je 5.7...e to ce biti zajebano

2. A čekaj mi pričamo o telefonima ? Ja reko o kurčevima lolo

3. da si dao pre dva meseca oglas verovatno bih te kontaktirao. Uzeo sam samsung ace. pozitivne strane: ekstra kamera od 5mpx, optimalna veličina (nije ni glomazan ni premali)....Mane: nema dugme za kameru mora preko menija, nema pomoćnu kameru, ide sa malo memorije, ne idu slušalice. Zato sam kupio karticu od 16gb a njegovu od 2 isfrljio van i neke creative sluške koje su baš ekstra.

4. Пезосе, имам ја овај ериксон кући, али не ради! Ха!

5. Kakva je VIP mreza?
    Cuo sam da umeju da zezaju sa signalom.
    Kakva je? Je l' zezaju nesto ili su super?

6. Mnogo je to bolje nego što je bilo, ima ponegde problema, ali meni radi zadovoljavajuće.

7. Mnogo je to bolje nego što je bilo, ima ponegde problema, ali meni radi zadovoljavajuće.

Razmisljam da uzmem sigurica paket, al najvise me jebe to sto nema megabajte uz nju..

8. Meni važi stari paket, koji više ne postoji, zbog produžavanja ugovora. Imam 325 poruka (sve mreže), 325 minuta (sve mreže, i fiksni) i 325 MB za nekih 1200.

9. Pa ne znam, da li da ostanem na MTS-ovoj kontroli troskova gde imam i megabajte (300 sto mi je sasvim dovoljno)
    Ili da predjem u Vip de cu trosim sve, ali jevtinija poruka.

10. Sale, rekoh ti ja, ova sigurica je dobra samo za poruke, jer su dinar. Nema jednog megabajta interneta, za pozive vuče nenormalno, ja se pokajah baš...

11. Za 615e možeš da kupiš dobar telefon + dobar laptop i plus da ti ostane za burek, realno.

12. a ovako kupis samo PREdobar telefon koji ce da traje bar godinu dana

13. ko te jebe kad si siromašna

14. I da nisam siromašna (a i nisam nešto puno), tolike pare za telefon mi je mnogo...
    Čuj godinu dana, pa meni je mrtvi huawei u8500 (a svako ko ga je imao zna kakvo je to govno od telefona) trajao blizu dve godine.

15. Pa kad si sirotinja. Nije telefon sapun, nema šta da traje.

16. edi nubaro odgovori mi, hoćeš li dobiti i sat uz note?

17. Ja ne vidim svrhu tog telefona. Ne mož da ti stane u ruku, 615 eura za to ne bi dao ni u bunilu.. Uzmeš ajfon ka čoek kolko god se vi hipsterovali realno je najbolji, za 500+ kolko li već , i fino počneš da štediš za jedan Mek... Meni je san, otkad sam vidjeo one lake laptopove...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.