mobilni telefoni

1. I da nisam siromašna (a i nisam nešto puno)

ma ne nikako. Vidim ti po postovima da si željna bureka iz pekare, žao mi te. Da sam bogatiji poslao bi ti preko mobilnog i pošte sto evra da se najedeš svega.
    Huawei ti trajao dugo?! Jesi ga nosila u celofanu pepeljugo?

2. Sale d snajperist
    Pa ne znam, da li da ostanem na MTS-ovoj kontroli troskova gde imam i megabajte (300 sto mi je sasvim dovoljno)
    Ili da predjem u Vip de cu trosim sve, ali jevtinija poruka.

Drži se ti kontrole troškova, veruj mi. Ja imam kod mts-a kontrolu troškova 500 i kod VIO-a siguricu 1000 i to mi je i više nego dovoljno. Na mts-ovoj kartici mi se akumuliralo skoro 2000 dinara osnovnog kredita, malo preko 2 GB za net, a bonus kredit u mreži uglavnom potrošim. Na VIP-ovoj kartici sam samo jednom od januara, od kada imam njihovu karticu potrošio sav kredit, mada sam ja ugovor potpisao u periodu kada su imali akciju da dobijaš 50 % više kredita, tako da za 500 kinti mesečno imam 1500 kinti kredita.

3. edi nubaro odgovori mi, hoćeš li dobiti i sat uz note?

ne bre, to jos 200 jura
    al ne svidja mi se nesto..mozda sacekam sledecu gen.

Čuj godinu dana

pa dobro, ja volim da imam dobre/nove telefone.
    nije to neko kurcenje...
    telefoni su otprilike jedina stvar za koju mi nije zao da trosim pare

Ne mož da ti stane u ruku

lolo meni moze

Uzmeš ajfon ka čoek

a dal me zezas?

4. ne bre, to jos 200 jura
    al ne svidja mi se nesto..mozda sacekam sledecu gen.

hahahaha mamu im jebem lopovsku, ja kontao on ide gratis
    ne bih za ono govno dao 200 eura, nema šanse

5. jes kurac gratis

pa ne vredi jos, nije to dovoljno razvijeno

inace da se pohvalim da imam najbolji paket u mtsu lolo
    3gb neta, 1200min, 3000 poruka za svega 1000din

6. Hahhahaaahahhah Ajakse mađijo :)

7. znam sale, odatle sam i porucio pre par dana kad je bio 615e
    ne znam kojim cudom je poskupeo

Edaro, iz dana u dan poskupljuje cena telefona, zato sto svaki dan na trzistu je nova cena, nesto tipa kao zlato eto, danas je lupam 1000 dinara, sutra ce da bude ili jeftinije ili skuplje, sve zavisi od trzista.
    I oni se oblikuju prema trzistu, ti placas cenu koja je bila tog dana kog si narucio i kraj.

Drži se ti kontrole troškova, veruj mi. Ja imam kod mts-a kontrolu troškova 500 i kod VIO-a siguricu 1000 i to mi je i više nego dovoljno. Na mts-ovoj kartici mi se akumuliralo skoro 2000 dinara osnovnog kredita, malo preko 2 GB za net, a bonus kredit u mreži uglavnom potrošim. Na VIP-ovoj kartici sam samo jednom od januara, od kada imam njihovu karticu potrošio sav kredit, mada sam ja ugovor potpisao u periodu kada su imali akciju da dobijaš 50 % više kredita, tako da za 500 kinti mesečno imam 1500 kinti kredita.

Znaci kredit sto ne potrosim imegabajti koje ne potrosim, idu u sledeci mesec?

8. heheh pa da, zajebao sam ih

9. Znaci kredit sto ne potrosim imegabajti koje ne potrosim, idu u sledeci mesec?

Da, kod kontrole troškova se nepotrošeni osnovni kredit i megabajti prebacuju u sledeći mesec. Tačnije - akumuliraju se. Bonus kredit (razgovori i poruke u mts mreži) se prenosi samo u naredni mesec, a posle toga se poništava. To znači da ako ti na kraju ovog meseca ostane 200 dinara bonus kredita, idućeg meseca ćeš imati (u, na primer, kontroli troškova 500) 1200 dinara bonus kredita. Ali, ako idućeg meseca potrošiš samo 500 dinara, u mesec posle njega ne prenosiš 700 dinara, već samo 500, pošto ti se onih prethodnih 200 poništava.

10. Lolo isto ko ja edi.

Narucio lumiu, kada sam narucivo bila 130-140 evra.
    Sutradan 160!

I eto fino sacuvo 20 evra lolol

11. Da, kod kontrole troškova se nepotrošeni osnovni kredit i megabajti prebacuju u sledeći mesec. Tačnije - akumuliraju se. Bonus kredit (razgovori i poruke u mts mreži) se prenosi samo u naredni mesec, a posle toga se poništava. To znači da ako ti na kraju ovog meseca ostane 200 dinara bonus kredita, idućeg meseca ćeš imati (u, na primer, kontroli troškova 500) 1200 dinara bonus kredita. Ali, ako idućeg meseca potrošiš samo 500 dinara, u mesec posle njega ne prenosiš 700 dinara, već samo 500, pošto ti se onih prethodnih 200 poništava.

Aha, razumem, razumem.
    Pa nista, videcu onda sad kad mi stigne racun za ovaj mesec ili sta vec, da isplatim i nek se jebu (d' izvines) i da menjam tarifu, mnogo mi laksa kontrola, nit prekoracim nit ista, ako potrosim samo dopunim, nemam nista dodatno da im placam i kraj.

12. mnogo mi laksa kontrola, nit prekoracim nit ista, ako potrosim samo dopunim, nemam nista dodatno da im placam i kraj.

Apsolutno. Plus možeš preko kontrole troškova da aktiviraš uslugu moj omiljeni broj ako imaš suru i da bagatelno razgovaraš.

13. Ma to, a i ja se zajebavam sa ovim paketom.

14. po specifikacijama zte najbolji, ali soni je soni
    ovaj soni jedino jebe to što ima lošu kameru

15. Tebe sam čekao da se javiš :) svi mi govore da uzmem taj zte, mada meni ne uliva poverenje nešto preterano, a soni mi se najmanje sviđa upravo zbog loše kamere.

16. Telenor smart pro je mom drugu se pokvario sam od sebe.
    Msm nije nesto nepopravljivo, nece da mu se digne sistem, al opet.

Glasam za soni, slaba kamera, al velika rezolucija, to ga cupa.

17. Glasam za soni, slaba kamera, al velika rezolucija,

Koja velika rezolucija?

18. izvadio drug neku ciglu od 200-250 eura u klabingu...kad me nije ladan znoj oblio od blama...

19. 2048x1536 piksela
    Mlato, nisu lose slike za to.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.