mobilni telefoni

1. Шека
    Ajfon 5c manje od 100 evra kod hrvata... Znači teško govno...

otkuda ti da je ta cijena lol

2. Vaše mišljenje za Lumiu 520? Gledam neke kritike po jutjubu i ispade da je em bolja od one 625, em duplo jeftinija.

3. Piše da će biti oko 599 kuna u hrvatskoj... Tako nadjoh na nekom njihovom sajtu...

Uh pardon, pogrešno pročito to je na nekoj tarifi postpejda lolo

4. Lololo SANJO SAM NEKOG VUKAJLIJASA.
    Al se ne mogu setit kog.
    Kao pricamo o telefonima i sad kazem Lenovo K900 je do jaja telefon.
    A on kaze: Ma jeste do jaja telefon, al necu da nosim fon na kome pise lenovo ono, ko kad bi uzo telefon Hjuveji!

5. Vaše mišljenje za Lumiu 520? Gledam neke kritike po jutjubu i ispade da je em bolja od one 625, em duplo jeftinija.

Bro iam je i super mi je stvarno.
    Slusalica tokom razgovora super, mos cujes kako oces, muzika super, brz je taman, Windows nie los.
    Tako da, ako nisi puno zahtevan korisnik, super je fon.

6. soni ekspirija e jebe kurcem u pičku, nemate pojma

7. Odustao sam od huaweija, alkatela i ztea i kaparisao samsung galaxy trend. Bolje nego što sam očekivao.

8. BiJo danas u Telenoru i zapao mi za oko Alcatel One Touch Idol mini. Po karakteristikama ne deluje lose, ima li ga neko, i ima li kakva iskustva s njim?

9. đeste pičoke
    elem, oću da si kupim neki telefon preko telenora, pošto sam sirotinja, pa sam sad gledala šta mi je 'vako jeftino, i izbor je pao na ova 3
    deder mi recite valja l' ijedan od njih

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g510-5250.php
    http://www.gsmarena.com/zte_blade_iii-4983.php
    http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_520-5322.php

unaprijed zahvalna, ja

10. UZMI HUAWEI !!!!!!!

11. a kontala sam. al mi je ova lumia tako preljepa nekako
    plus, sviđa mi se osmica
    eh, slatke muke

12. Huawei, definitivno.

13. E pa onda, ako voliš windows, uzmi nju :)
    ima je sale snajperista pa ga pitaj kakva mu je

14. Ja imam Huawei g510, radi odlicno. Preporucujem.

15. Vidro dolaz' na fejs da ti sale pojasni.

16. haha, napiši ovdje, bolan

17. Ma svejedno..
    Odma cu da ti kazem mane..
    Nema blic, prednju kameru.. Tako da ako volis da se slikas po mracnim haustorima,i selfies, nije za tebe.
    Ako hoces da skidas muziku sa fona, ne moze, mora preko nekih programa.

Ali ako hoces jevtin, dobar telefon, za poruke, pozive, face zajebanciju.. Lumia sije..
    Ima fin procesor, dobar ekran, lepa je brate uzivo kolko hoces...

Sto se tice aplikacija i igrica, istina nema ih ko za androida, ali ako ne trazis aplikacije tipa popij pivo, savij dzoint, kako ti izgleda dete.. Lumia jebe, ima one aplikacije koje ti ne trebaju, a fino da imas tipa vreme i slicno. Igrice, imaju zanimljive.

Zvuk tokom poziva je odlican, jak, lepo se cuje, muzika na slusalicama moze bolja, bsterija drzi 2 dana lagano..
    Ako sam nesto zaboravio, kazi..
    I ovo je pisano sa Lumie OPAAAA

18. Znači ukratko, Sale ti je htjeo reći, da kupiš Huawei.

19. huawei it is!
    e, baš ste bili od pomoći, hvala :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.