Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Погледај мало и остале моделе, не мора баш 520. Вјероватно имају у теленору и остале 620, 720, 820, 920... Ево инфориши се мало:
http://univerzalno.com/Kategorije.aspx?kategorija=pretraga&pojam=lumia
Lolo jedi govna makarone..
Pa dobrp, tvoj izbor.
Ja imam lumiu i ne zalim se bogme..
A i ima navigaciju jebe keve..
pa, vidjela sam ostale, al su skupi :D
који ће јој курац навигација
узми хуавеи мајо
pa ima i hjuavej navigaciju
Ma dobro, ja samo kazem.
Uzmi hjuvei, ANDROID BUDUCNOST!
Јбг... Што би наш народ рекао: "Не можеш се јебати а да ти не уђе."
a najbolji drug je neki dan u mtel-u kupio genijalan telefon i baš sam ga čačkala i zbog toga se odlučim na ovaj korak, a nisam uopšte gledala koji je tel
kad sad mi kaže da je to ovaj hjuavei
sjuperiška
elem, koliko košta dekodiranje?
mislim da je skupo za nove androide
vidro, imas u mtelu one student telefone, to ti je baš povoljno
EDIT: Ali fora je ti u Srbiji... ništa onda
oko 20 km je dekodiranje g510
a 600 dinara, sad sam našla na netu
ja mislila nešto puno
sjajno
pa onda ekstra, boli te
dve kartice mogu, jedna bosna jedna srbija
GG
aaaaaaa, vidi stvarno!
vrh
Uzmi ajfon ili dva, jedan za Bosnu, jedan za Srbiju.
u bosni se samo dovikujemo, mnooooooogo je jeftinije
www.blic.rs/Vesti/Srbija/417780/Devojka-iz-Sida-se-udala-za-momka-koji-je-umro-pre-dve-godine
http://img837.imageshack.us/img837/4300/93j8.png
The best.
Braco i sestre, Samsung Galaxy Ace 2. Kakav je?
loš je