mobilni telefoni

1. Зте не ваља.

2. Ovako, ja bi birao izmedju ikspopa i iksperije prvenstveno jer im ime počinje na iks pa moš svojoj partnerki šmekerski da ispljuvaš facu kad te pita koji telefon imaš. Ako nemaš partnerku, poslije toga imaćeš. Dalje me bole jajo da analiziram, jer mi baguje komp pa me nije volja dražit specifikacije... Al gledaj brzina procesora, memorija , gustina piksela, rezolucija, velicina i staklo na ekranu.

3. Jel Viber za Simbijan (preciznije, Nokia C5-03) nema opciju poziva već samo slanje sms-ova il sam ja skroz ćorava?

4. Успех је што си уопште инсталирала вибер на ту ломатину, доста ти је чак и да не ради уопште.

5. baš tako sele, ali pisao sam ti na viber tako da si i sama u međuvremenu skontala :D

6. Што ми који курац по два пута стиже иста порука ко год да шаље?

7. Dešava se i meni neretko, mislim da je to do telenora, ne do telefona.

8. Јебо им пас мајку.

Иначе, данас сам брату узео ЗТЕ блејд џи, мени се и не свиђа нешто, ал ако њему ваља нека га.

9. Samsung Note 3

Kad ga stavim u levi džep od pantalona svi misle da imam veliki kurac. To mu je najveća prednost. ŽeMske `oće da me siluju.

10. Samsung Galaxy Core ili HTC Desire X koji je bolji?

(Makaronac, ako citas ovo, ne pitam za sebe :) Sa drugom sam se dao u neku raspravu)

11. коко је у просеку замена дисплеја на тачскриновима? и је л се исплати поправљати га уопште?

12. definitivno uzimaj core

rakune sve zavisi koji model telefona

13. Od prije par dana kad hoću da uđem na internet, na galaxy s2, izbacuje mi "Internet je zaustavljen".

Mogu ulaziti na aplikacije ove što imam posebno skinute, ali na internet ne može.

Imal mi pomoći?

14. Evo našo sam neđe na forumu, fala vam.

Ako kome bude trebalo znači - settings, apps, manage apps , internet, clear data and cache

15. za 10 evra modujem baterije preko interneta da drže volko, meni radi već 3 meseca. šifra: lebac_bez_motike
    http://i.imgur.com/Jgm1dwY.jpg

16. Тотални сам нуб за мобилне, препоручите ми неки до 200 €.

Контам да купим неко срање, ал' да га не мењам за лапо године. Чисто оно, да има све, али не мора ништа препуцано. У ствари, ваљало би да има квалитетан звук, остало ко јебе.

17. lg p710, xperia M, xperia L

18. Хвала матори. Има буразер овај ЛГ Л7, само онај обичан, ваљда. Видим да овај има нешто јачу камеру. Тај ми улази у ужу конкуренцију.

А ове Експерије су скупље, једино ако им нису опале цене.

Нешто сам сад видео за Моторолу Мото Г. Је л' има тај код нас? Видим да га хвале на нету.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.