Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
uzmi lg dvicu što ti predložih, on ima i jači procesor od običnog l7
А колико су сад отприлике ове Експерије код нас?
jedna je 180, druga 200 eura u bosni
kod nas jeftina ova L7 II, eno 280 maraka u šopovima
Ахам. А Моторола Мото Г? Мислим, је л' га има уопште и какав је?
A gdje su kod nas samo 180 i 200e M i L xperia? Ja našla cijene od 410 i 445 markica :/
i to sa 10% sniženja?
kod mene medvjediću.
xperia M ti je 349KM, xperia L 389KM
Koliko su ti lumije? Šta misliš o njima? :)
lumia 620 i 720
A nisam znao zmaje da prodaješ telefone, kontao da si više serviser za telefone i kompove. Daj da brišem ono gore, da ti ne uništim reklamu :)
Gledam onaj LG G PRO, dobar telefon, jesteda je ogroman ali za cijenu od 500 maraka ima vrh karakteristike. Jesi ga koristio/probao?
majku im jebem, ove ću ladno prijaviti. ja da plaćam pdv, a oni ne bi :(
ma drži se ti android telefona.
Pa dobra stvar bi ti bila da napraviš Pik profil, korisno bi ti bilo, nije na odmet.
makaronac taj telefon je stvarno zvijer, i to što kažeš, za ono što nudi jeftin. mada ja ne volim telefone od 5 inča, ali to je sada standard.
ma mogao bih i ja tako nuditi telefone preko pika, ali neću da me lupi poreska po džepu za to. ova razlika u cijeni je pdv koji ne plaćaju državi.
Lud telefon, da je sreće i para odmah bi ga uzeo.
Aha, kontam. Jedino bi možda moglo da imaš profil običnog pik korisnika a ne radnje pa ne bi privlačio pažnju poreske, ono fazon prodajem telefon, dobijen na poklon i te fazone :D
Видећу колико су цене Експирије, али контам да ћу узети ЛГ П710 ил' Лумију. Хвала на помоћи.
Poreska u Bosni se bavi time da gleda profile na sajtovima za prodaju?
naravno da rade po prijavi torazulu. i naravno da ne uhvate svakoga, ali koga uhvate 500Km po telefonu paušalne kazne plus još naravno pdv platiš. neću rizikujem ni da dajem garancije na telefone po cijeloj bih.
probavao sam to jednom makarone onako, ljudi su mnogo sumnjičavi na piku. teško ide.
ako je normalna cijena ne valja, skupo je. ako je jeftinije onda opet ne valja jer je jeftino pa je automatski sumnjivo.
Kolko je ovaj Ascend kul telefon to je bruka.. Jes da je skup vala 350 eura, al' sa obzirom da je na pretplatu meni je vrh.
350 eura? dodaš 30 eura i kupiš s4.
Naravno da su sumnjičavi, pa ko bi kupio na piku telefon na neviđeno najčešće, i na riječ da je nov, a ko zna možda već korišćen. Još ako stiže iz drugog grada, pa plaćaš prije. pih
Bolje dati i 100 maraka više i u radnji kupiti, znaš gdje možeš doći u servis dok traje garancija,
Mene zanima kako neki daju i po 2 godine garancije na telefone(u merkatoru npr.), a većinom ipak daju samo godinu. Dvije godine garancije ipak znači puno.
+ 30 ? Kad sam ga ja uzimao bio je s4 preko 400.. Plus nije ga bilo na pretplatu.