U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
medvjediću milim da daju 2g granacije samo na prestigio telefone i to je dio njihovog marketinga na našem tržištu.
Huawei Honor 3C: u 36 sati rezervisano 1,5 miliona uređaja
Cijena 100 eura
5-inčni 720p ekran
4-jezgarni MediaTek čipset
Android 4.2
Sony kameru od 8MP
dual-SIM mogućnost
Honor 3C ima i drugu verziju, koja ima 2GB RAM umjesto 1GB RAM memorije. Ta verzija košta oko 1000 juana ili oko 125 evra
Jebem ti zemlju, gdje ja živim.
Jebotelep što je to.. E vala neće bit tolko dobro da ga jebeš.
http://www.gsmarena.com/huawei_honor_3c-5903.php
evo ga
Пола тих с4 има фабричку грешку са батеријем, један од тих је мом другару запао
Видим да је неко спомињао Лумиу, виђао сам их по огласима нове са гаранцијом 920 око 250 евра, што није много пара
ако већ оћеш вињдовс можда ти и овај фон буде занимљив
http://www.gsmarena.com/samsung_ativ_s_i8750-4960.php
Ima jaču bateriju no moj, i blutut jači, a ovo ostalo je moj bolji, mada mi je opet jebao majku što sam dao 200 eura više.
Ma daju i za sony xperia, LG i ne znam koje još imaju, a za ove 100% 2 godine garancije.
Ovako, burazer je kupio polovan iphone 3g. Nekako je zakljucio da mu sporo radi i resio da reinstalira iOS. Ali sta zna klinac od 15 godina sta je reinstalacija sistema, i naravno sjebao ga je.
On je prvo izbrisao neku aplikaciju koja je bila zaduzena za safe mode, u kom je i telefon bio kada je uzet, i u kom je radio sasvim normalno. Kada je to uradio opet je instalirao tu app, ali telefon nije bio u mrezi. Restartovao je tel 2-3 puta, nista nije postigao time, i resio da reinstalira ios.
Potom je preko itunes-a isao na restore i pokusao da reinstalira sistem, ali bezuspesno. Inace, sve je to radio pomocu YT klipova.
Sada kada upali telefon, ovo mu se prikaze
http://www.coolestguidesontheplanet.com/wp-content/uploads/2011/10/iphone-3gs-stuck-recovery-10151.png
Ja pojma nemam oko ios-a, pa ako neko ko se razume moze da mi kaze sta treba da radim, ili bar da mi da smernice kako bi telefon proradio.
Hvala
servis.
Dobro zmaje, znam da radis u servisu, ne moras da mi rusis sneska sad. :)
Jel mogu u kucnoj radinosti da ga povratim nekako? Imam vremena na pretek, nije to problem. :)
ako ćeš probavati sam onda čačkaj GSM forum
ok, hvala
Људи, ево ме опет.
Ај укратко о ајфону 4 16гб и самсунгу с3. Шта је боље? И колико да бацим кинте? Капирам да набацим лове и купим неки јачи полован, пре него нови. И некако ми мало цене ајфон, што то?
Узео сам пре неки дан алкател емпоп и неће говно да ми промени тастатуру. Одем на подешавања, ставим да распоред тастатуре буде "тастатура телефона са 12 тастера", али и даље ми стоји оно qwerty срање на ком омашим свако треће слово.
uzmi s3, definitivno
kolko sad kosta s3?
u bosni oko 300 eura
Нашао сам неку шему, с3 за 210 јура. То ми делује до јаја. Да нисам у кризи, узео бих опуштено. Овако размишљам, можда ипак да узмем с2 (50ак јура разлике), али контам кајаћу се касније због ес тројке. Јебем ти живот и тешке одлуке.
ја за 300 узимам новог нексуса 5
ЈА ЈЕБЕМ СИЛОВИТОООООООООООООО
За колико би могао да уваљам ХТЦ Оне са фул опремом, старог 9 месеци? Са ситним траговима коришћења, рачуном и гаранцијом