mobilni telefoni

1. Nov oko 100 jura.
    A vidim da nie los uopce.

2. Valja, 2 giga ram, 1,2 quad core ips LCD

3. Koliko bi kostala otprilike, ako uopste moze, zamena zvucnika za LG optimus 2x (P-990)?

4. http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=3702&b=3169&c=
    Interesuje me koji je bolji telefon? Prednosti jedno, prednosti drugog... mane...
    Ne mogu da se odlučim izmedju ova dva, po specifikaciji prednjači LG medjutim relativno je noviji model pa ne zna baš ništa o njemu dok za ovu nokiju znam da ima jak slignal za Wi-Fi da je brz i jake izarade (kvalitetan displej) pored toga ljudi mu hvale i kameru. Medjutim za LG ne znam ništa pa bih molio sve one koji se razumiju i one koji imaju iskustva da mi pomognu. Hvala Vam.

5. uzmi lg. rastura fon, jebe kamera i brz je.

6. Uzmi ovaj sa androidom. Imam ja dva telefona, jedan sa androidom i jedan sa windowsom. Android je bolji.

7. Ja prodajem mob. koji sam dobio na Vukajliji (takmičenje u reakcijama) Samsung Galaxy Ace Plus GT-S7500. Kao nov. 70 jura. Ako neko hoće, nek se javi.

A prodajem i HTC Mozart 7, isto kao nov sa 16 GB memorije. 60 jura.
    Prelep telefon. Platio sam ga 420 E.

8. Nabavio sam rumuna Allview P5 Quad i interesuje me koji je najbolji muzički plejer?
    (A da može da se instalira bez rutovanja)
    Muzički sam fanatik pa mi je bitno da mogu da podešavam zvuk, plejliste, da mogu sve fino da poredam po albumima i izvođačima, i da se vidi album art (ili da on sam preko neta nađe album art).
    Ova Music aplikacija što dođe uz njega mi nije nešto posebno.

9. Pa ne znam, najviše ljudi koristi Apollo.

Jel ti došla ona ajkula instalirana i ne možeš je izbrisati? :D

EDIT:

A ima i Poweramp

10. odgovori mi Gorane :(

11. Za kladioničare, najbolja aplikacija za rezultate
    Izašla nedavno
    https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.Rezultati_com

12. Jel ti došla ona ajkula instalirana i ne možeš je izbrisati? :D

Jes jebo je ćaća. :D

Isprobavam Poweramp Trial verziju i mnogo je kul, a nađoh i punu verziju na ThePirateBay ali izgleda ne može da se instalira bez rutovanja. :(
    Instalirah i neki NRG Player ali i on izgleda ističe za 2 sedmice. :(

13. Ima neko iskustava sa Galaxy Trend Plus?

14. Šta je Nokija, Windows ovo ono, Lumia 4ever, frka neka? :D

15. Nema Saleta, garant mu Nokija zakovala...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.