Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Tu je sale.
Nokia i dalje jebe keve.
Rastura.
Ali ono volem da menjam telefone, sve da se proba.
Ne poricem nikako da je Windows bolji od Androida.
Ali volem da menjam telefone ko sto rekoh.
Probaj Huawei.
Nema u Vipu cinimise
Da ne zaboravih Marsej Sale, ili da je Monako izjednačio a i to zajedno, uzeo bih Lumiju i snimio kako je lomim :(
Udupe bih ti gurno.
http://3.bp.blogspot.com/-kUXK6azldF0/UE5YveZFI7I/AAAAAAAACy8/xBXs1gccHFA/s1600/crazy-laughter.jpg
HTC desire 500 jebe mamare, a vi vidite šta ćete
Momci i vi koji se razumete.
Ovako.
Majka ima telefon Nokiu 7230 koji ne koristi zato sto baterija jedva izdrzi dan.
Baterija je Nokijina BL-4CT od 860 mAh..
I ima da se kupi pojacana baterija od 1050 mAh.
Pitanje moje je.
Nista nece da se desi fonu sto je baterija pojacana?
Voltaza ostaje ista.
Drugar je kupio pojacanu za samsung galaxy ace. Nije imao nikakvih problema.
ima li neki dobra poznavalac dre beats sluski da popricamo ja i on...
Znaci moze.
Fala papet :*
Nista :*
dre beats
Slobodno uzmi jacu bateriju ako je voltaza ista.
@bezderanja
Neko moje iskustvo sa oridjiji dre sluskama je da nisu lose, ali za tu kintu mozes naci vrhunske sluske. Sta sam ja primetio je to da drze bubnu opnu pod konstantnim pritiskom i onda je dovoljan mali bedni zvucnik da bi cuo do jaja glasno. Ako ne nastimas sluske da b. opna bude pod pritiskom jedva da ces cuti nesto...
Hoće li izaći jebeni KitKat za S3? Prvo su se nećkali a sad su potvrdili. Mogu li nekako vratiti na 4.1.2 koji je bio pre 4.3, pošto je pun nekih sitnih bagova koje ranije nisam primetio, ali da ne poremetim garanciju? Ima li neko 4.4 i kako se čini u odnosu na ranine verzije?
Prove, ako neces da poremetis garanciju onda nosi tamo gde si uzo fon, ako sam budes jebavo ili u nekom drugom servisu ode garancija.
U Telenoru sam uzeo, a njih realno boli kurac za softverske apdejtove, naročito nezvanične. Neću dirati ništa pošto nisam prošao ni kvoter garancije.
Onda ili daj nekom neovlascenom serviseru ili ticu i trpi.
Средићу ти ја софтвер. Баш пре неки дан сам другару вратио андроид 4.1.2 на с3, исто се жалио да најновији превише багује
Најбоље је убацити неки Custom ROM типа CyanogenMod и не размишљати о баговима...