mobilni telefoni

1. Ја сам том ортаку убацио МЈУИ, међутим оно што је зајебано са с3 је што има кнокс илити бројач који ти испише да ти систем није ориђиђи и онда губиш гаранцију. Међутим ја сам то код ортака успео све да средим

2. https://www.facebook.com/najboljerepliketelefonakm?fref=ts
    ај неко да ми објасни у чему је разлика између ових кинеских гована и оригинала јер ми изгледа баш добро ископирано

3. Кинез кати цркне мож га бациш, а ове ориђинале мош поправиш. И кинез ће брже да ти цркне.

4. Па нек цркне мајку му јебем, кад види пичка ајфон на столу и каже ти да јој покажеш нешто на њему ти кажеш е јебига липсала ми батерија ал прави је мајке ми.

5. Uskoro ću dobiti Lumiu 800. Može li neko iz prve ruke reći jel valja, kaka je baterija, lakoća korištenja, mane itd?

6. Кроз моје руке су до сада прошли 520 и 920, искуства су одлична мада вин за телефон има доста ситних багова који су ми ишли на курац. Ја сад меркам да купим 1520 мало да се поиграм

Едит: Ево сада видех да заправо та твоја лумиа има процесор са једним језгром и адрено 205 графику. Боље би ти онда било да у том случају узмеш 520 или 525 лумију. Мислим да коштају око 100 евра

http://www.phonearena.com/phones/compare/Nokia-Lumia-520,Nokia-Lumia-800,Nokia-Lumia-525/phones/7745,5686,8212

Углавном лумиа 525 је најбољи избор, најновији је телефон и има гига рама

7. Jel iko čačkao LG L9 II? Može neko neke utiske da prenese?
    Čitao sam po sajtovima da je fantastičan za tu cijenu i sve to al' bolje kada ga neko opiše ko je čačkao...

8. Uzeo ga je neko sa ove teme, prije nekoliko mjeseci, znam da je ovde postovao za njega, pa pročešljaš postove.

9. Mislim da je aleksandarkg uzeo lg l7 II, ne L9...

10. ma drugi lik ovde, nije aco

11. radmilotopola onda

12. Lg l7 II je govno koje me sad nervira, al' kao telefon i dalje šljaka dobro, i po izdržljivosti je u rangu sa starijim nokijama, ili samo ima sreću. :)

Video sam l9 II na minut-dva, nisam imao vremena da ga koristim, ali mi se daleko više sviđa od sedmice, a ovaj lik ga hvali na sva usta, mada ne znam jer ga tad nije dugo imao, pa nije stigao da uvidi negativne stvari.

13. Ne sviđa mi se oblik LG telefona, ogromne margine. To posebno smeta ljudima sa malim šakama.

14. Drugi Aco, tj. ja. Uzeo sam ja L9 II za 195 ojra. Prvo je bio kao 190, pa 195, pa 200, i ja reko kako to stalno poskupljuje i dali mi za 195.
    Nisam čačkao ništa što se tiče sistema, rutovanje i to. Mada još nema za njega kastom ROMova, tako da neću da pipam ništa. Trebalo bi da izađe Kitket za njega, nadam se.
    Sad je na 4.1.2 JB.
    Inače, dobar je fon, meni se sviđa baš.
    Spolja lep skroz, lepo leži u ruci i sve. Unutra dobra mašina. Radi profi.
    Neki kažu da je kao malo 8GB interne, tj. imaš 4GB na raspolaganju, al' meni je i sad slobodno 2 i po giga. Muneš SD karticu za muziku i slike i dobar.
    Rama imaš 800MB od 1GB i tu imam jedno 200 uvek slobodno, a pokrenuti su mi fejsbuk, mesendžer, vajber i ti kurci stalno, tako da ni to nije problem.
    Kamera dobra, blic u fulu, lep UI.
    Ne mogu da se setim nečega što mi se ne sviđa.
    Igrao sam GTA San Andreas na njemu.
    Preporuka svakako.

15. Uzela sam xperia L ima vise od mjesec dana. Prelijep dizajn.
    Jest da slike nisu ni blizu onakve kad se prenesu na komp.
    Ali bar ovako na tel su super :D

16. Elem, Dolphin Browser jebe majke!

17. Ronin, ovako u slobodnoj prodaji telefon je 250 eura koliko vidim, kako si ga ti uspio platiti 195?

18. Jesi gledao negde po radnjama? Ja sam na netu gledao da je oko 230. Posle odem u jednu prodavnicu u Čačku i još nije bio u prodaji, al' kao oko 225 mi reče da je. Odem u drugu, kaže 190 evra. Ali nisam imao odma' kinte pa sam uzeo posle dve nedelje, kao kaže 200 evra. I da mi ipak za 195. Malo je čudno da raste cena, ali odličan je telefon da bi bio ispod 200. Možda su se ovi malo preračunali. Doduše ja sam dobro proš'o.

19. Немојте гледати цене на мобилном свету, узмите мобилни уруке и зовите радње, мања је цена јел пола продавница недаје фискални рачун (читај неплаћа порез) па су телефони мање, а морају ставити легалну цену на мобилнисвет. Исто тако гледајте на купујем продајем телефоне старе 1 дан, они су већином са теленора и мтс. Имате и гаранцију на њих и све, а знају да коштају много јефтиније. Ја нпр када сам узимао галаксију пре три четри године сам је платио 350 а на мобилном свету је била цена 500

И неверујем даће вам ЕлЏи дати апгрејдове на следећи андроњид, познати су они по томе што брзо забораве старе телефоне

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.