mobilni telefoni

1. Ćoravi tuljane, fala na odgovoreniju, ali ovu Lumiu 800 dobijam dž, stoga, neću dalje od poklonjenog. Fala i ovima u studiju i režiji.

2. И неверујем даће вам ЕлЏи дати апгрејдове на следећи андроњид, познати су они по томе што брзо забораве старе телефоне

Baš mi je na LG-u dobro iskustvo sa apdejtima, ovaj moj l7 nije predviđen za jelly bean 4.1.2 ili 4.2 ali je dobio apdejt, mada ga ja nikada nisam koristio, opizdio sam po custom romovima, trenutno mi je na slimromu 4.4, tj slimkat, tj kitkat neki prilagođeni za l7.

3. Виш нисам знао за то, знао сам само да су се људи жалили на оне оптимусе као немају апдејтове курац палац. Мада тебра да ти кажем нешто, користим андроид отприлике од почетка и могу ти рећи да стварно нема разлике између тих апгрејда. Само баратају тим бројевима као да је нешто зајебано, а заправо све је курчина док нерутујеш фон.

Селтиче неш се покајат са лумијом, фин је фон и за разлику од андроида тог ценовног ранга много боље ради јер је боље доста оптимизован систем. Виндоус ради одличан посао са својим системом, ускоро ће бити и конкурентан са ајфоном и самсунзима, можда баш после 8.1 система.

4. Ma ima ono razlike, ima nekih opcija na ovom kitkatu što nema na ics-u, sad razlika između jb i kitkata je minimalna neka u vizuelnom smislu ali ovi koji se zanimaju sa tim kažu da je sistem bolje optimizovan, kao baterija bolje radi, vako nako... Šta znam, meni je dobar.

5. Da li je jebeno moguće da se jedan telefon totalno zaglupi posle nekog vremena?
    Keva uzela neki huawei u850 pre dve godine u mts paketu i koristila ga sa jednom karticom (mts) i onda je zadnjih pola godine koristila drugu, takođe mts karticu u njemu. Radilo normalno.
    Juče isključi i uključi telefon i telefon joj poče tražiti sim lock code.
    Pa jebem ti krš smrdljivi. Kako je moguce da se zaključa ako je unutra karticu istog operatera i to još i korišćena dan pre toga?

6. До пре сат времена све је било у реду са телефоном, одједном је почео сам да притиска хоум и оно дугме за опције, не знам који му је курац. ХТЦ дизајР икс

7. Jel stakleno il dugmitji?

8. uzjebao se tač

ovo što se nešovoj kevi desilo nije neko čudo, kod nas mtel huawei telefone koje dijeli to malo malo pa se desi nekome. to je do telefona.

9. Да носим теленору а?

10. koliko je pametno kupit ovaj?
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_3_7_0-5422.php

250km, neko snizenje, novo

11. pa šta da radim sa tim govnetom?

12. odnesi kod njih vidi da li to podliježe garanciji, ne znam kako je kod tog operatera

13. Mogu da dobijem ovaj telefon na poklon iz Njemačke, da se cimam ili jok?
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z2-6144.php

14. Pa ljeb te jebo, to košta šesto i kusur eura.

15. Brate, zapravo 20 eura. U Nemačkoj ima 50 operatera, već godinama je razgovor međ mrežama besplatan bla bla i sad kad si na račun a istekne ti ugovor doplatiš 20 eura toliko kao neki troškovi i uzimaš koji god oćeš telefon u tom trenutku. Njih ima dvoje i nešto su iskombinovali da imaju neke Galaksije s5 levo desno. Ovaj će da mi daju lagano naravno i bez tih 20 evra. Mada si me sad bacio u dilemu nešto mi puca kurac da nosim telefon od 700 evra samnom. A i ova Nokija 6300 me do jaja služi.

16. Prodaj meni za 20e :D

17. Da te ne grde kući :)

18. Ja cu ti zavrsim siptarku da se zenis u zamenu za taj fon lolo

Edit: ne treba meni fon nego siptarima

19. Rekoše mi da mož da slika pod vodom čuda muda, sačuvala majka Božija

20. Pseto, nadjebo si Delboja sa tim dilom.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.