mobilni telefoni

1. Ај ми реците који лаунчер да скинем и те теме и говна и ако може линк за крековану верзију.

2. Launčer koji ti najmanje memorije zauzima je po meni "Nova launcher", tema imaš 100 miliona ziliona, to već odeš na play store i pogledaš kakve oćeš.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher

3. U subotu mi stiže Galaxy S4 i9500. Jedva čekam!
    Crkni sirotinjo. :)

4. Ovaj Z2 jede malu đecu.

5. I pogodi ko će da ga ima kad autobus koji kreće u Četvrtak iz Minhena stigne?
    OPAAAAAA

6. spremi pare za dekodiranje

7. problem je da li ovi naši znaju da ga dekodiraju.

8. Mislim da ne treba da se dekodira.

9. Ako neko zna, to su ovi naši :)

10. Vidi brate. Ova mreža za koju je namenjen nema zaštitu. Dolazili ovi moji baš nedavno i pljas iz s5 izvadi nemačku kartivu i ubaci našu bez problema. Ranije su samo kad su donosili ubacivali Srpski ovim matorcima po familiju, to nije imalo čak ni hrvatski.

11. Kakvo crno dekodiranje, Švabe koriste iste GSM i LTE frekvencije kao naši operateri, mojne da lupaš Makarone, sreće ti

12. Брате пробо сам овај нова лаунчер сад и безвезе ми је, само ће да ми заузима РАМ, а и није нешто занимљива апликација.
    Има ли неки други начин да променим стил иконица, без овог срањета?

13. Ikonice moš da menjaš samo u launčerima, nemere drugačije. Što ti nova nie dobra, ja sam uzeo pro verziju pre jedno godinu dana i i dalje je koristim, radi poso. Brz je isto ko i stock, samo što moš da praviš foldere u app drawer-u, da menjaš ikonice i da imaš one swype gestures što je do jaja stvar.

14. Se zezaš? Sve od go dev team-a je teško bloat sranje za izložene klince što drkaju na ta 3d sranja. Ja volim kad je jednostavno

http://www.dodaj.rs/f/2i/ZS/432wrjA3/screenshot2014-04-17-00-.png

i ništa više

15. Pa oće čovjek neki predrkan launcher sa zilion nekih čudesa, animacija, neće ništa jednostavno.

16. Нећу брате, само оћу лепше иконице.

17. Јебига, за то ти треба лаунчер. Ја користим ове иконице и до јаја су. Просте, а лепо урађене.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.