mobilni telefoni

1. Brt, ja sam profil zavaljao praktično za taj telefon, jadnije zvuči da ti telefon vredi malo više nego moj profil na vukajliji pozz

2. A za kolko bi onda sebe prodao brt..

Neka vredi garsonjeru u Borci nisam prodana dusa ok?

3. I nemoj da si koristio recept za dzem od sljiva sto sam ti rekao.
    elti jasno

4. Već sam napravio džema pozz

5. Rakija se čeka još, ima tri tone u kacama, hoće li ko jabuku ili šljivu za 400 dinara?

#aleksandarkg#jovanča#pičkaprodana

6. Ne znas ti sta je rakja dok ne probas dunju iz Raske sto moji pravili..

7. ti mali onda bez rakije ne dolazi

8. ps, ta rakija je samo za kad dodje neko i iskljucivo casica.
    jer nit ce da se pravi vise i nema vise.
    Videcu da ti prosvercam malo

9. па да дођем у госте и да ми неко да чашицу ракије и затвори флашу и однесе, па тачно бих га набио у кацу са џибром да га једу сирћетуше.

10. To je jer si klosar, ok?
    Ne znas da cenis unikatne stvari.
    Ja imam litar, a jos jedno 5 litra je u postojanju te rakije.

A rakija je toliko dobra da bih ti uzo stan i kola za litar

11. Ja mislim da se Sale d snajperist baš razume u rakiju.

*Flaša se ne sklanja sa stola dok se domaćini ne sklone od stola, taman da je ne znam kakva, a sumnjam da je ta tvoja toliko dobra, koliko si je nahvalio.

12. Sale, što ne napisa definiciju za takmičenje kad si se već prijavio? Još imaš i inspiraciju uz tu rakiju :)

13. Sale, ekstrakt dunje, a?

14. setio sam se sad kad je neka ortakova koleginica s faksa pravila žurku i iznosi poslužavnik sa rakijom i kaže: evo, momci, uzmite da probate, domaća je, moj tata pravio!!

i drugar uzima i popije desetinu gutljaja, spusti čašicu nepopijenu na poslužavnik i kaže 'e, aj molim te odnesi ovo nazad, nećemo mi ovo'

ahahah a ona u fazonu, pa štoooo, pa moj tata pravio, domaća je

15. Axaxaxaxaxa Rađ
    ko očima da gledam situaciju
    i rakija se ne pravi nije kajgana nego se peče jebem joj nebo

16. тукао бих га по ушима да ми донесе чашицу ракије, иако ретко попијем више од две чашице кад сам тако некуд у гостима а да није слава, рођендан и сл.

17. па боље да не износиш ту дуњу шећерушу која мирише више од кафанске, него да ми донесеш једну чашицу, свега ми.

18. Više od pola rakija sa epitetom domaća i "moj tata/deda pravio" mogu da se koriste kao bojni otrovi.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.