mobilni telefoni

1. Peći rakiju je nauka. Milion začkoljica i malih tajni velikih majstora ima. Ljudi se iole razumeju u to kad im je kazan u avliji 2 generacije bar

2. Ako je genuine SDSnajperist rakija, ona gađa u srce.
    #seltikizam

3. Odem kod čoveka kae u da vidiš što sam ispekao a ona gorka ko čemer jebeni zagoreo mu kazan i li je obrao zelenu i koska se oseća.
    Pa daj mi pivo jer o njemu ne znam ništa ko ovan ne drkaj me s rakijom

4. боксеру, сале те држи за неки ауторитет овде (хахах, будалица мала), објасни човеку да се ракија ни не затвара кад се послужи гостима, а камоли да се послужи по чашица и однесе са стола.

5. ПА НЕКИ РЕД МОРА ДА СЕ ЗНА МАЈКУ МУ ЈЕБЕМ У ПИЧКУ.

6. Neki topolski kulaci imaju pravu dunju, izvoze za Rusiju po paprenoj ceni. To sam probao i ona je Mesi, a verujem da je za nju SDS rakija Raća Petrović.

7. Pa daj mi pivo jer o njemu ne znam ništa ko ovan ne drkaj me s rakijom

Povedeš Remea i ne zna čovek više s čime da vas posluži. xD

8. Ma de se Reme razume. Ako je ko u filmove ovo što gledam šta piše truba teška

9. mala priča o coi

igramo ti mi haks pre desetak dana i sad, igraju coa i laki protiv stevana i tibora, ja se sušim, nema više ljudi. Coa i Laki puknu, ja biram Cou igramo, puknemo.

Psiho laki bira COU a ne mene, suprotno svim pravilima dobrog drugarstva. Coa je bolji i sa njim ima veće šanse da dobije. Ja se sušim 2 od 3, coa igra sve 3. Ja kao koji kurac matori, stevan tu nešto kao jbg takva su pravila, legalista čovek šta ćeš, a coa nit zbor nit mrmori hehe treća partijica zaredom bratke

10. иначе, дуња је у топ2 ракије за избегавати кад домаћин понуди. ретко где сам пробао добру дуњу. мада верујем салу да је добра, али ето, кажем само из искуства свог.

и сашо, врати надимак младунац, вечерас си показао да ниси одрастао ич.

11. Ovo za SDS ne važi.
    http://vukajlija.com/reakcije/143256

PAZI REKLAMA JEBEMTI!

12. гвоздене, не видим како ме то дискредитује сад.

капирам да си играо фудбал као клинац кад вас је било петоро, победнички двојац остајао "за столом", а онај који се хлади бира једног од ових што су изгубили. нико не гарантује да после једне партије фудбала тај неће опет на хлађење, мислим одакле то сад, ни тад ми није било јасно што си се бунио.

13. Koliko sam okasnio s postom jebem ti

14. ujak moj je predsednik jedne organizacije što se bavi promovisanjem domaćih vina i rakija, pa donese povremeno po flašu nekog top proizvoda, dve od tri najbolje rakije koje je doneo su industrijske rakije iz nekih sajber postrojenja, svaki sekund proizvodnje nadgleda ROBOT, al šta će srbin, ne veruje ROBOTU, ne može to da valja

15. Pa izbegavati jer je 99.999% šećeruša. Pa koliko dunje treba za iscediti litru soka. I Sale... Da je rekao da ima vrhunsku šljivu, pa i da poveruješ, nego se kurči dunjom. Trebaju mu hektari zemlje za takvo kurčenje a njemu okućnica 2 ara.

16. Vukajlijaši su iskusne pijandure, nema šta.

17. brate, očekivao sam neku šaljivu prozivku ali da ti stvarno nije jasno što sam se bunio to nisam lolo

18. Mickey Savage
    Pa izbegavati jer je 99.999% šećeruša. Pa koliko dunje treba za iscediti litru soka.

управо

19. јесте ми јасно, ти верујеш у идеале и у равномерну прерасподелу добара, комуњарски неки фазони, па си очекивао да сви изделимо ту клупу на којој си чамио, само се мени јебе за то јер сам КАПИТАЛАЦ

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.