mobilni telefoni

1. Eee gvozzden, sve hoću da ti kažem nešto pa zaboravim.

Na tom tvom avataru, ta drva - to su sve ista drva. Ta naprijed su svijetlija samo zato što ih obasjava sunce a ne zato što su neke druge vrste.

Kažem čisto da neko ne skapira pogrešno. Poz

2. kapitalac

ti si veća žena nego ja

3. Nisam rakijac i rakiju popijem samo kad sam s matorim na terenu i kad on garantuje da je kvlt. Lako se prepozna kvalitet rakije ili bili koje druge žestine.

4. maksimalno ne verujem u ideale i komunističke fazone, verujem u to da kad se igra haks na tri minuta u 2 ujutro u društvu stevan tibor waci coa kg laki gvozzden da su na snazi opuštena ortačka šmekerska pravila

5. Pecate Saleta kao da je Janpi jebeni pa će da se upali da dođem u iskušenje da ja napišem jebem vam majku u pičku jer znam da neće on xaxaxa

6. Ja kao koji kurac matori, stevan tu nešto kao jbg takva su pravila, legalista čovek šta ćeš, a coa nit zbor nit mrmori hehe treća partijica zaredom bratke

hahah ukenjao sam se ovaj deo je odlican ali ni ceo post ovako nije los

7. Gvozz se lansirao na mesto broj jedan liste mojih omiljenih autora na wukajliji. Bb labok o/

8. PROSEČNA SRBENDA
    Gvozz se lansirao na mesto broj jedan liste mojih omiljenih autora na wukajliji. Bb labok o/

https://www.youtube.com/watch?v=Nh2iyPmucFk

просечна србенда - џим кери

гвозден - носорог

9. smešno skoro kao drkanje saleta

10. Labok ce morati dobro da se potrudi da se vrati tamo gde pripada a to je moja marioneta jer je samo tad zanimljiv ovako kad trrba sam nesto to mu teze ide i da razmislja nego naredjenja kao marinac bez pitanja i lojalno do najvece granice a ne na svojh ruku jer da ide na svoju ruku izginuo bi pri prvom migoljenju vrata iz rova bi ga skenjali sreca da ima mene

11. A dobro Gvozd lepo se setio ovoga mada je govnar za haks jbg
    Znam ja o čemu ti pričaš, puno sam puta rekao na fudbalu ma nek igra mali ja ću da odmaram ovu iako sam uvek bio biran itd

12. брт, играмо фазон 5 година по истим правилима, и онда ће да дође гвозден и промени то у другарској атмосфери. 5 година играмо у другарској атмосфери па се нико не љути кад се 'лади, 'ладе се често својевољно људи, и сад је проблем. па лол.

идите у неки праведнији свет, шта да вам кажем.
    а ћутао сам јер ме је искрено болео курац да пишем ово што сам вечерас овде у два поста, објаснили су ти лазо и стеван довољно тад.

сад већ имам утисак да ме трпате.

а и ти бох, оправдај се сад јер си се насмејао, да л' ми се јебе што гвозден каже да није смешно, ионако није прозивка била на његов рачун, него на србендин, није гвозден крив што му је србенда у дупету џДДДДД

13. ne, imamo utisak da si cigan, hvala što si ga potvrdio ovim postom

14. Ja te ne ložim jbg ocenio sam situaciju po činjenicama koje sam dobio.
    Istina, niko me nije pitao za mišljenje al eto froum je pa ono ljudi smo razgovaramo

15. Aleksandarkg nisi u pravu. Napisacu ti zasto u sledecem postu koji pisem
    (nastavak u sl postu)

16. Sto jebete cou?

Treba 13kg zrele dunje za jedan litar. (za onu spiku ranije)

17. Treba 13kg zrele dunje za jedan litar. (za onu spiku ranije)

Ma jok bre Ps, treba jedno 200 kila sudeći po onome što je napisao Prov.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.