mobilni telefoni

1. Ma ja na gradilište nosim stari G2 i Obi.
    Nisam pametan, XZ i Z5 su koliko?

2. Z5 dual i premium je 500 okruglo, imaš 450 tipa cómpakt ili kako već
    XZ nateže do 700 u fulu, imaš X za 600
    Vidi jebi ga
    Nemoj samsung i kineza i lenovo tipa i nećeš da se zajebeš

3. Sony Xperia Z5 Dual Sim 4G LTE 32GB ovde 417€ sa maskicom :)

4. Fotrola kao se već to zove

5. Ajoj al ću Đovaka da slikam sa sto kila megapiksela!!!

6. kako bre z5 za 420e ???

7. vidi jeste jbmti sta sam ja gledao

8. U bosni u radnjama

XZ 500-540 eura
    Z5 je 340-350 eura
    Z5 premium 400 eura

Dakle bolje a jeftinije telefone imamo u bosni
    Hahahhahaha

9. Samo jeftinije jer švercuješ na granici

10. Hahahha ja banje u bosni

11. Dolazi dok jos mozes xD

12. колико је њексус 6п?

13. Nexus 6P polovan 300€, nov 400-600 €, sve zavisi koliko je glupa mušterija.

14. Ja sam onako baš glup ko kurac, pošto je za mene

15. Nisam to htio da kažem, kolega Rađ, izvinjavam se svima koje su moje riječi povrijedile na neki način

http://media.tumblr.com/9ae4b7c7200620b1979a6053e495d860/tumblr_inline_mfjup0jocA1ro2d43.gif

16. ma ja sam ozbiljan, svaki put me prevare kad kupujem nexus pametni telefon

17. Metodom dedukcije se nameće da ubuduće ne kupuješ nexus

EDIT: I ne, neću sugerisati Lenovo :-)

18. Lol pa taj Nexus ima 12 megapixela je l ste realni vi?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.