mobilni telefoni

1. Brate soni si trebao da kupis moj sije nije zabo nikad. Ni onaj pre ovog ni ovaj

2. Stiže mi sutra ajfon 7 pa ću napisati utiske ovde

3. dobro je da nemam naviku da igram igrice na tel tj ne igram igrice uopste.skup je to sport.

4. ja bi za 650eura kupio.bajs, kosulju, nekoliko majci.ma isao bi u soping i to dobar

5. ja bih za 650 evra kupio gomilu digibajtova sebi i coi kilogramu i gledao kako nam pare propadaju

6. Ma zadovoljan sam eldžijevima i ne mijenjam ih.

g3, g4 i g5 jebu i skupa i svaki pojedinačno.

Nosim i iphone 4 čisto da imam da se čujem sa švalerkom.

7. 4.4.4 je meni verzja mozda je grand neo plus boli me kurac

8. Idi nadji onu temu sirotinjska spika.

9. Сумирао вам је рађ буквл и суштину флегшипа и суштину флегшиповања

10. da, mali kurac uglavnom

11. Генерално величину курца виде жене тек кад се скинеш, али када имаш неопланта телефон из 2011 тешко ће ти и допустити да се скинеш а да се не деру силовање силовање

Плус фгегшип ствари увећавају курац солидно

12. vozač Mercedesa iz ugla prosečne Srbende:

imam mali kurac, kupio sam ovo vozilo da bi me narod gledao i da bi me voleli iako sam čmar od čoveka

http://www.hybridcars.com/wp-content/uploads/2013/08/Mercedes-S500-Plug-In-Hybrid-dash.jpg

vozač mercedesa iz ugla drugog vozača Mercedesa:

heh, pa zar sam već stigao iz Beograda do Osla, nisam ni osetio put, a vozim se već dvadeset sati

http://www.hybridcars.com/wp-content/uploads/2013/08/Mercedes-S500-Plug-In-Hybrid-dash.jpg

13. stigao mi je ajfon, malo je reći da sam oduševljen

14. mali kurac veliki telefon :D :D

15. Sa Lumije na iPhone: čuvaj se, prijatelju, udar je to na organizam

16. E mlatoni, jesi li ti beše naručivao xiaomi redmi note 3 (ili 4) preko aliexpress-a ili si ga kod nas kupovao?

Juče baš gledam, četvorka je sad oko 160$, deluje kao vrh telefon bar po karakteristikama, ne znam kako je to u praksi, čini mi se da si ga ti hvalio ovuda.

17. Note 3 Pro uzeo burazeru u Subotici, preko kp. Vrh telefon, sve preporuke

18. Ako uzimaš gledaj sa Snapdragon procesorom, nemoj Mediatek

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.