Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
a zato papet forsira po forumu priču da ima prasiće
a ono musliman
Mi saradjujemo sa svim ljudima koji su sposobni da nam naprave profit nezavisno koje su vjere i nacionalnosti...
svaka čast, možemo samo da se ugledamo na vas
Pa i ne bas jer se desilo par puta da nas izudaraju pesnicama u ledja...
Znači, radite i sa Bugarima
Bosanci su nas tukli...
Nisu dovoljno jako, primijetio bih.
E zamislite arming hoće da pokrene kladioničarsku stranicu na fejsu i nazove je "arming zna" aahaahahh a on slepac ne zna ništa baš haha ala bi mu se smejali dobro bi ovde došla tema arming zna ili neka modifikacija
Zna Arminjo tema bi se zvala
Koliko naši mogu da rebnu carinu na telefon iz kine od 170$, zna li iko?
Nisam siguran ali mislim da je 10% carina i 20% porez. Znači oko 50$ vrv
Ok mi je to skroz, hvala.
Neka javi i neko ako pouzdano zna, mada može da se desi da se provuče i bez carinjenja.
Oko 30% na njihovu procenu, ako ne propuste. A zavisi na koliko će da procene, meni skoro slušalice od 45$ cenili 1700din
Čuo sam sa se sa tim kinezima moze ugovoriti da ti pisu na racun ispod 150e ili na koliko li je vec carina a da ti ti uplatis na sajtu označenu cijenu.
To da, ali nekad ne prođe kod carinika to... Nego mislim da ću ga uzeti kod nas u radnji zbog garancije od 2 godine i nejebavanja sa carinom i dostavom i otkud znam šta može da se desi još, a kod nas je u beogradu 180-200 ako je verovati mobilnomsvetu, nije ne znam kolika razlika, a na 160 od kineza svakako moram da računam na carinu, to što može da usere da prođe samo mi ne znači puno
Carina je na 50e, ne na 150
Šta da se jebavaš onda sa kinezima za tu razliku (ako te usere da ne ocarine) i da čekaš mesec dana da ti stigne, kupiš ovde kao gospodin
Šta uzimaš?
Xiaomi note 4 pro
Ma da definitivno nije vredno pičkanja, ovde je (ako je ono sa sajta mobilni svet stvarno tačno) najskuplji sa 3gb rama i 32gb 200€, videću još ima li možda po kragujevcu i to je.