U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Lg govna jebena, 90% telefona ima problem sa crkavanjem maticne
Sa tim je sad gotovo, aj zapljuni xiaomi da znam šta me čeka.
+1
Dajte neku lošu stvar o xiaomi-ju note 4 pro, suviše je to dobro za 200€, mora da ima neku manu.
Pa jedna od opasnosti je da ne naručiš najjeftiniju verziju(verzija sa 2gb ram) i da kasno skontaš :)
Šta ljude nagoni da se jebu sa kinezima? Jeftiniji 65 evra od klase, šta? Pa ne kupuješ svaki dan jebem ti
Brt, pogledni ove karakteristike, nađi mi telefon koji je "klasa" a skuplji je ne 65, nego 165 evra od ovoga (ovaj je kod nas na nekih 180-ak) i ja ću ga uzeti.
Ne budi govnar palo ti je s neba jebo te kinez. Pljuni 300 i ćao. Šta sad. Za keš imaš brda garancije i jebe ti se
Al ko sam ja da ti sudim. Kupi Lumiu opet šta
http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4-8531.php
Ove karakteristike, mislio sam da sam okačio. Ma telefon je zverka, šta mi se jebe i da se zove ajshfkfk samo ako će da ispoštuje godinu i po dana, dosta.
Samo to brate.
Otvorio sam link i pročitao do kamere od 13mpx tu sam izašao
evo ga opet ovaj bohor megapiksel
U eezveenee rezolucijo ekrana
Coa dobar je taj xiaomi, al jesi razmišljao možda da uzmeš e36 ili w202?
Jbg, a još baterija gowno
EDIT: Ko o čemu, ja o bateriji
Hahah mlatoni :D
Haha Mlato našao si se
Izvini prijatelju jbg. W miki988 forsira XD
Baterija je kapiram u top5 na smartfonima ovim koji nisu baš eksperimentalni da nagruvaju bateriju od 20k miliampera čisto eto da se dokažu, nego od ovih upotrebljivih mislim. Zato mi se i dopada, na stranu govno od imena, sve ostalo na papiru deluje vrh.
E ako je na papiru ok
Je l nosite i Wink patike somovi?
Što da dajete za Ribok tolike pare. I ovo može da se obuje šta
X A O M I
A
O
M
I