Ко последњи, возимо га у "Лазу" на дернек (96)

1. Evo malo ovo... Malo ono... Malo termički proračun razmenjivača tolote sa cevnim snopom i omotačem i tako... I još pitaju ljudi što sam odlepila xD
    Kod tebe?

2. hahahahahh lepo lepo :) Ja pre sat i po došao sa treninga, sad blejim malo :)

3. Juuu reme šta treniraš? Ja treniram knjigu i svesku hahaha

4. hahaha treniram mma (ultimejt fajt), sklop više borilačkih veština.

5. Uuuuuuu jesi ti kao oni likovi sa FOX-a hahaha šalim se nema ljutnje :) Nemo' me biješ :)

6. neću neću da te bijem, nisam taki čoek :) Nisam kao oni, ja sam normalan

7. Brate ja nisam ni znala da to ima kod nas da se trenira mislim stvarno super... A jel deluje onako pozerski ili ucite neke realne vestine koje su priznate i ne sluze samo kao zabava za siroke narodne mase?

8. hm meni se sve čini da ti misliš na američko rvanje (oni su glumci, većina nisu uopšte borci nego likovi koji su popili ceo periodni sistem elemenata)
    Ovo je realna veština, radi se boks, muay thai, rvanje, parter.... To jest ove veštine čine osnovu. A tu posle imaš još dosta toga. Sad ću da ti nađem neki link, da vidiš razliku.

9. http://www.youtube.com/watch?v=FivFL9s0jzw
    strašno krvav sport.
    nemam nameru da budem takmičar, ipak previše volim svoju facu za tako nešto.

10. Pa da znam ja ko su oni nego ti si meni napisao da treniras ultimate fight i ja kontam mozda to ima neke veze posto se i oni tako zovu...
    Hahaha šalim se bre čoveče vidiš da se kao šokiram xD
    Znam ja da su oni naduvane budale i mene to sve jako nervira a moja majka misli da se stvarno biju i onda se stalno svađamo oko toga...

11. Реме, шта претиш овде са тим фајтом,а? ;)

12. hahahah, ma jok bre, u fazonu baba ako neko treba da te brani tuj sam :)
    Nego sport je MMA a oni sa foksa su pozeri, foliranti :)

EDIT: Već ćeš u 14 sekundi onog klipa videti da je ovo stvarno šibanje :)

13. Ja sam jači od Mirka Filipovića!

14. baba ako neko treba da te brani tuj sam

<3 :)))

15. Au bre gledala sam klip znam to viđala sam na Tv-u strašno je...

16. <3 :)))

Pa nego :) Ništa se ti ne brini.

17. Evo, reme. :) Ja sam brži u rukama od Vitora Belforta!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.