Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
hahahah... Da je to... :)
Okretao sam gumu (ili prevrtao). Bilo je bar 35 stepeni napolju. Skroz sam bio iscrpljen. U jednom trenutku, kad sam je podigao, pala je na mene... Bruka!
A te gume su baš teške? Pokušavam da zamislim tu situaciju... Neobično mi. :)))
Сад видех, а само теретану пеглаш кика,а?
Guma je ogromna. Sećam se da je već bilo počelo da mi se vrti u glavi, ali nisam hteo da stanem. Onda sam klecnuo u kolenima, seo na zemlju, a ono sranje me zakucalo odozgo.
Hugo, ne. Radim na tehnici, ali mi jedan deo treninga ide na snagu.
Baš se ne štediš...
Volim da se naprežem... :)
Ова вежба је добра, има федор још пар добрих чини ми се. Иначе Марципан, то мачевање ми је одувек било врх. Има и код мене нешто слично, али није ми тако елегантно.
Vidim! To kada adrenalin udari... pa guma. Nije lako. :)
Inače, provalio sam par sečenja mačem koja mogu da se upotrebe u borbi hand to hand. :)
Da, sečenje je u strogo određeni deo tela, ali sa sabljom.
Što reče Hugo, sa mačevanjem je elegantnije, ubodi, ali prostor za ubadanje je veći. :)
Jao... Moraću uskoro na spavanje...
I ja. O, zašto ne mogu da zaspim bar dva dana zaredom u normalno vreme...
Odoh da pokušam, već je dovoljno jutro.
Laku noć. :)
Ae. Idem i ja...
Ima li koga?
Ima nas penzosa!
Nema nikog osim nas pilića...Piju, piju...
Penzos se ne oglašava sa piju piju nego poviš, poviš!
penzose imaš pvt
bojane nemaš pvt