Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
hahahah... Da je to... :)
Okretao sam gumu (ili prevrtao). Bilo je bar 35 stepeni napolju. Skroz sam bio iscrpljen. U jednom trenutku, kad sam je podigao, pala je na mene... Bruka!
A te gume su baš teške? Pokušavam da zamislim tu situaciju... Neobično mi. :)))
Сад видех, а само теретану пеглаш кика,а?
Guma je ogromna. Sećam se da je već bilo počelo da mi se vrti u glavi, ali nisam hteo da stanem. Onda sam klecnuo u kolenima, seo na zemlju, a ono sranje me zakucalo odozgo.
Hugo, ne. Radim na tehnici, ali mi jedan deo treninga ide na snagu.
Baš se ne štediš...
Volim da se naprežem... :)
Ова вежба је добра, има федор још пар добрих чини ми се. Иначе Марципан, то мачевање ми је одувек било врх. Има и код мене нешто слично, али није ми тако елегантно.
Vidim! To kada adrenalin udari... pa guma. Nije lako. :)
Inače, provalio sam par sečenja mačem koja mogu da se upotrebe u borbi hand to hand. :)
Da, sečenje je u strogo određeni deo tela, ali sa sabljom.
Što reče Hugo, sa mačevanjem je elegantnije, ubodi, ali prostor za ubadanje je veći. :)
Jao... Moraću uskoro na spavanje...
I ja. O, zašto ne mogu da zaspim bar dva dana zaredom u normalno vreme...
Odoh da pokušam, već je dovoljno jutro.
Laku noć. :)
Ae. Idem i ja...
Ima li koga?
Ima nas penzosa!
Nema nikog osim nas pilića...Piju, piju...
Penzos se ne oglašava sa piju piju nego poviš, poviš!
penzose imaš pvt
bojane nemaš pvt