Zlo..:)
Тај је млакоња.
Ја би то трсио без престанка.
Staklena, ono si ti? Pa dete,kako osta ziva?:)
Имам ја једну манијачку слику са купања, за такву би родитељи у Америци чукали камење хахаха!!!
ДАЈ је да видимо! :Д http://9gag.com/gag/47599/
Jašta. :) Nemam pojma, izdržala sam struganje čeličnim četkama, dobro su me otkravili sa deterdžentom koji je delovao i u hladnoj vodi valjda. :))
Па немам у компу, то једино некад да скенирам хахахахах али делујем као порнићарски престолонаследник!
Ćao društvance! Kakvo bebče! I plave oči... :)))
Хаххаха и ја имам једну на ту тему. :Д Срамота ме кад показују слике кад сам била беба људима... Родитељи су луди.
дес ЦАРПИМАН
Ниједна није као моја.
Skeniraj, jašta! Ja iskopala neki folder sa skeniranim fotkama, pa mi smešno sad. :) Mar, nisu više plave, sad sam velika devojčica. :))
Ja ladno nemam ni jednu sliku iz vremena kad sam bila beba...
Не може бити страшнија од слике девојчице.
Као што рекох, порнићарски престолонаследник.
Znam da nisu. I kosica porasla! :)) Ja na tim fotkama ili spavam ili se mrštim.
Није страшнија од моје слике 100 посто. :)
Aj izbaci, ako smes.:)
Морам да додам, не бих своју описао као страшну, него као порнићарску, ту ништа није страшно.
Trebalo bi otvoriti temu sa bebećim slikama Vukajlijaša, baš bi bilo blesavo!
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Zlo..:)
Тај је млакоња.
Ја би то трсио без престанка.
Staklena, ono si ti?
Pa dete,kako osta ziva?:)
Имам ја једну манијачку слику са купања, за такву би родитељи у Америци чукали камење хахаха!!!
ДАЈ је да видимо! :Д
http://9gag.com/gag/47599/
Jašta. :) Nemam pojma, izdržala sam struganje čeličnim četkama, dobro su me otkravili sa deterdžentom koji je delovao i u hladnoj vodi valjda. :))
Па немам у компу, то једино некад да скенирам хахахахах али делујем као порнићарски престолонаследник!
Ćao društvance! Kakvo bebče! I plave oči... :)))
Хаххаха и ја имам једну на ту тему. :Д Срамота ме кад показују слике кад сам била беба људима... Родитељи су луди.
дес ЦАРПИМАН
Ниједна није као моја.
Skeniraj, jašta! Ja iskopala neki folder sa skeniranim fotkama, pa mi smešno sad. :)
Mar, nisu više plave, sad sam velika devojčica. :))
Ja ladno nemam ni jednu sliku iz vremena kad sam bila beba...
Не може бити страшнија од слике девојчице.
Као што рекох, порнићарски престолонаследник.
Znam da nisu. I kosica porasla! :))
Ja na tim fotkama ili spavam ili se mrštim.
Није страшнија од моје слике 100 посто. :)
Aj izbaci, ako smes.:)
Морам да додам, не бих своју описао као страшну, него као порнићарску, ту ништа није страшно.
Trebalo bi otvoriti temu sa bebećim slikama Vukajlijaša, baš bi bilo blesavo!