Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
nemooooooo
Šta da kuvam za ručak sutra?
SARMU
De si reme predatrou stari lolololo
Vidi ovog, što se prodaje za pluseve. Kuuuuuuurvo muška! :)
Oooj?
ko se prodaje za pluseve?
Ja sad ništa ne kapiram.
reme se daje za pluseve lololooolo
staklena objašnjava
I ne treba.
Cara prodaje jeftin humor za pluseve. Totalni nelol. :)
ja se dajem za pluseve?! Ne ne.... Pomešala si me sa nekim. Tako o potencijalnom kumu?
Nelolni Svelol, i niste neki PreLol
aaa ja se već uplašio. lolololol. nemoj da diraš caru.
Da ga tebi diram? Nisam znala da ste u vezi. :)
tooo naslov jebeeeee.
ja i reme se wolimo već dugo tako da tišinčuga! :)
Ја само подјебавам, много би било да и ја и наслов трсимо.
cara je sa svima u vezi.
sa svima se povezao
UROŠEEEE DA NAZDRAVIMO! :DIŽE KRUGHER I BRENT LAGER BEER: