Ко последњи, чибуљица зрела (97)

1. Nije teretana dovoljna da bi savladao trojicu.

2. Aj ljudi, budite pozdravljeni. Idem da se socijalizujem. Mwah mwah

3. МОРАШ ДА ИМАШ СКИЛ!

Него, у ком делу града сти ?

4. Ae,staklena :))
    Mwa! :))*

5. Za ono što si napisao!!!!! :)))
    Ma koja teretana, noga u loptice rešava stvar. Tri čoveka = 6 loptica... Pa vi vidite koliko vam nogu treba hahaha

6. Ћао стакленаааааааааааааааааааааааааааа

7. Реално грешиш, добро каже Кика.

Имам друга који диже 120 без проблема из бенча, али не може да пренесе три џака цемента. У случају тројице, можда једно деценија борилачких вештина. Можда, и то тврде мајстори који имају вишедеценијско искуство. Код тројице је најсигурније аутоматско оружје.

Јесам те питао баба :)

8. Nisi ništa pitoooo :)))
    Ma bre rasprava se raširila sad me mrzi da kuckam tamo. Ja volem more kad sam prva i to xD

9. Ма пусти је, Наџак гледа мој ПВТ и срце јој пуно.

10. tik-tak-tik-bljuv hahaha

11. Волиш море? Волим и ја :) Ал ево, питам те овде, како, шта, молим, на шта ја мислим само? :)

12. Једва чека да јој пошаљем пвт.

13. Na čvarke i kavurmu. Pa sise i dupeta, naravno :P

14. НАЏАК БАБА ХЕКСБОЛУЈЕ !

15. Храна? :)

Е јбг, ај исчитај моје дефке леба ти ;)

16. Ćuti dobro je da sam onoliko loše igrala to inače se nikad ne bih skinula s kompa.

17. Ха ха ха...

Јел студираш нешто ?

18. Ne mogu sad i dalje sam opsednuta Jankovim pvt-om. Nemate pojma šta je napisao. I bolje što ne znate xD

19. Боље да не знате, то су приватне СТВАРИ!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.