Имам друга који диже 120 без проблема из бенча, али не може да пренесе три џака цемента. У случају тројице, можда једно деценија борилачких вештина. Можда, и то тврде мајстори који имају вишедеценијско искуство. Код тројице је најсигурније аутоматско оружје.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
За шта ?
Nije teretana dovoljna da bi savladao trojicu.
Aj ljudi, budite pozdravljeni. Idem da se socijalizujem. Mwah mwah
МОРАШ ДА ИМАШ СКИЛ!
Него, у ком делу града сти ?
Ae,staklena :))
Mwa! :))*
Za ono što si napisao!!!!! :)))
Ma koja teretana, noga u loptice rešava stvar. Tri čoveka = 6 loptica... Pa vi vidite koliko vam nogu treba hahaha
Ћао стакленаааааааааааааааааааааааааааа
Реално грешиш, добро каже Кика.
Имам друга који диже 120 без проблема из бенча, али не може да пренесе три џака цемента. У случају тројице, можда једно деценија борилачких вештина. Можда, и то тврде мајстори који имају вишедеценијско искуство. Код тројице је најсигурније аутоматско оружје.
Јесам те питао баба :)
Nisi ništa pitoooo :)))
Ma bre rasprava se raširila sad me mrzi da kuckam tamo. Ja volem more kad sam prva i to xD
Ма пусти је, Наџак гледа мој ПВТ и срце јој пуно.
tik-tak-tik-bljuv hahaha
Волиш море? Волим и ја :) Ал ево, питам те овде, како, шта, молим, на шта ја мислим само? :)
Једва чека да јој пошаљем пвт.
Na čvarke i kavurmu. Pa sise i dupeta, naravno :P
НАЏАК БАБА ХЕКСБОЛУЈЕ !
Храна? :)
Е јбг, ај исчитај моје дефке леба ти ;)
Ćuti dobro je da sam onoliko loše igrala to inače se nikad ne bih skinula s kompa.
Ха ха ха...
Јел студираш нешто ?
Ne mogu sad i dalje sam opsednuta Jankovim pvt-om. Nemate pojma šta je napisao. I bolje što ne znate xD
Боље да не знате, то су приватне СТВАРИ!