Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
МЕНИ СУ ОБРИСАЛИ 40 ДЕФИНИЦИЈА ЈЕР СУ ЗНАЛИ ДА ТО НИКО НЕ МОЖЕ ДО КРАЈА ДА ПРОЧИТА!
Шта кажеш, Стаклена ?
У јеботе стално се помешам са мојим алтер егом ..... кхмм
....
ОБИЛИЋУ, ХАХАХАХХАААА
ХААХАХАХХАХААХ
ПОБЕДА!!!
Pročitala sam i Kiku!!!
Buri, tebe ću natenane, kad bude manje gužve. :) Dobri ste.
СТАКЛЕНАААААААААААА
Reci, Dž?
Staklena, mene ne bi mogla da pročitaš da su mi sve definicije na broju. I to su mi obrisali one najbolje..
Ja pročitala i ocenila šta je pisalo. Tako da si pročitan!
Staklena, nije fer... Ali, svaka ti čast za čitanje.
Dz lepo te pitam oce biti vise onog pvt-a?
PVT!
Šta reći... JA STVARNO ČITAM! :)
Malopre me smarala neka klinka da je jebem... Šta mislite: da li da je čitam ili ne?
Ја би читао Стаклену , али нећу са овог метаморфног стања у којем сам сада ..... биће ,,,
А сад , ручак!
Prijatno!
KIKA ČITA!