Ко последњи, чибуљица зрела (97)

1. evo iz delte gledao montevideo i mogu ti reci da je mozda i najbolji film od lepa sela lepo gore

2. O da! :) Dobro veče! Večeras imamo malo više gostiju u ove kasne sate. To je divna stvar, jer su izgledi za pobedu smanjeni večeras, naime, u toku podneva naš već veoma, veoma poznati Džanki je pobedio. Društvo se okupilo u jednom neobaveznom ćaskanju...

3. Најбољи од Лепа села лепо горе? Мислиш бољи? :Р
    Е, није лош заиста, и мени се свидео.

4. onako po kvalitetu price koju je sam bjelogrlic hteo da snimi,cujem da oce i drugi deo

5. Ко с ким прича? :)

6. Не'м појам. :))

7. Bog mi je dao dar, samo jedan dar. Ja sam najkompletniji jebač na svetu.

8. Пеки д ДМ... подсећаш на Џема, али аватар недвосмислено упућује да ти можеш бити само један пекку :))

9. Ахахаха, па наравно, један је Пекку. :)) Тренутна зајебанција, вратићу ник на старо. :)

10. Jedan jedini pekky. Onaj koji ne voli jebanje.

11. :О Ко те је то слагао? Мислим, оно, леп је осећај. :))

12. Neki su malo zbunjeni, ali ne treba ih kriviti. Pajko pokušava da naizgled nemoguću stvar objasni do kraja. On se zadivio najnovijem ostvarenju srpske kinematografije, nije verovao defakama na Vukajliji i hrabro je odgledao film do kraja. Sve pohvale!
    Pajko, da li bi mogao da objasniš tu paralelu sa Selima?
    :)))

13. sela su istinita prica mnogo dobro snimljena i docarana...jedno ludilo rata.....

e i ovde se bjelogrilc potrudio i mnogo dobro izgleda sklop film sa sve kostimima angazovanjem cele ekipe i naselja tj barande..

znas kad uzmes temu jos pogotovo neku po dogadjaju pa je dobro opises i snimis ....to ti je kao kad ti profa da 10 na usmenom,zasto?, zato sto si sve rekla onako kako jeste :)

14. Е, а јесмо ли сигурни да је прича са девојкама истинита? Тј да су се покачили њих двојица баш из тих разлога? Верујем да је део око оснивања репрезентације и самог одласка веродостојно пренесен, само ме интересује колико љубавна страна филма одговара чињеницама.

15. mozda je to jedna ona od mit prica iz tog vremena pa aj da se prikaze ..

16. Пекку
    :О Ко те је то слагао? Мислим, оно, леп је осећај. :))

Не сери да си јеб'о ?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.