Ко последњи, чибуљица зрела (97)

1. Dajem i kaparu za popa, ako nekome treba.

2. Pa kad si ih razmazila. Moj lovi miseve i jede slaninu i svasta nesto. I kulira na komsijskom krovu.
    A sto ti dajes minuse? o.O

3. Mene vise brine ovaj drugi post.:))

4. A ružni pekinezeri!!!!! Oni i čivave su za potpalu dušu dali.

Dajem jer mi se može buhaha!

5. Moj je divan i bezopasan. Nikog nikad nije ujeo, decu naročito obožava. :))

6. Sto, sladak jeee. ^^ Mada ja imam traume od njih, ujeo me jedan, umalo srcka da me strefi!
    Ih sto si opasan. :P

7. Odoh dođavola. Aj doviđenja, pa tako.

8. Ma gde bezopasan, zar ne vidiš da su mu oči preblizu?!

Aj kumo, saću i ja.

9. Ćao, staklena.

Predivan je, obožavam ga. Evo, postaviću i svoju sliku sa njim. :)

10. Cao Staklena...

Pufnin macak je nesto nalik ovom.:)
    http://www.catfacts.org/tabby-cat-facts.jpg

11. Ahahahaa, lenjivac. :))

12. Ma jok, samo odmara posle rucka.:)

13. Sad ste me zvanično oterali sa ovim životinjama. Ae zdravo i vi čačanke zovite na pivo kad stignete.

14. Pa-pa staklena, pa-pa elektro. :)
    Moj macak je kul. Slikacu ga posle pa cete vidite kako je kul!

15. Ok...:)

Ja sam ga videla nananana.:P

16. PS

Đorđe ako budeš ovo čitao, znaj da sam ti pojeo pečenje jer nisam mogao više da dočekam da napraviš salatu.

17. Мммм... печење... салата...
    :балављење по тастатури:

18. Овај чим чује за неку балу, одмах скаче. Кика, то је оно кад си много гладан, нема никакве везе са блајвом.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.