Ко последњи, чибуљица зрела (97)

1. Ћаос људи, идем да шљакам!

2. Ahahaha,da se poplaše deca :))))

Ćao,Borko! :))

3. Kakvu sliku, Gogo?

4. Pozzz,Džanki :)

Evo Staklena,da se smeješ malo :))

5. Aaaaaaaaahhahhahahahahahhahahahahhaha, Gogo, puno se smejem! :D Pa ovo je sjajno! :))

6. A šta da ti kažem-kad je dosadno bilo mom koleZi,pa me zavitlavao u paint-u :))
    A brci i brada su moji,rođeni :))))

7. Kako ti se tako lepo uvijaju? Meni sve vijuge otišle na kosu, a brci se obesiše kao starim Japancima. :(

8. Svako veče ih malo sažvaćem,pa namotam na olovku(6 B) i ostavim preko noći! :)))

9. Sećam se da sam nešto napisala malopre, ali sam se zaboravila... :/ Pozdrav svima!

10. Ah, dobro je! Hvala na savetu, moram pokušati koliko već večeras! :)

11. E,nema da omane,Staklena-još ako je'š pasulj pre žvakanja....milina! :)))

Pozdrav i tebi,Cersei :)

12. Tetka, prepoznaješ li me??? :trepće buljavo:

13. Ijuuuuuu,pa rekla bi' da taj pogled znam odnekudee :))))
    Jao,baksuze mali!! :))))))**
    E,idem sad,ljub i pozzzz za vi! :)))

14. Džanki, ko drugi. :)
    Ćao Mar, upadaj!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.