Ко последњи, чибуљица зрела (97)

1. Pobediću za jebanje!

2. Брате , то је ионако довољно тешка вежба и без тегова.Ја их радим као скокове , значи пун чучањ скроз до краја и онда скок унапред из тог пуног чучња ,али не скачем у вис него више у даљ, тело ми не излази из форме чучња никако док то радим, , циљ ми је да тако пређем неких 50 метра ал ишто бржим темпом ..... урадим тако 3 ,4 серије ... не могу да ходам нормално од упале 2 дана , од тегова једну бучицу од 20 кг иза главе , али и то је непотребно ....

3. ај у здравље Данке ...

4. Pozdrav Dž! Have phun.

5. To je žablji skok. Čini mi se da je teži od pačijeg hoda. Više pogađa listove.

6. ПОБЕДИТЕ ЗА ЈЕБАЊЕ

7. E Džanki, ima ovde još dosta da se arči do zaključavanja...

8. Ja arčim do zaključavanja!

9. Мени је вежба погодила све , и листове и квадрицепс и тадњу ложу и глутеусе , највише квадрицепс .....

10. Znam da je dobra za kompletnu nogu, nego je od hodanja bolja za listove.

11. Ја нисам љубичица, ја сам Пролеће.

12. Сад кад мало отопли ортак и ја поново крећемо са тренинзима "у природи".Летос смо ту видели рибу која је шутирала цеваницом у стабло.Идемо ми , трчимо круг и само са времена на време се чује туп ударац ТУП .........ТУП .....ТУП ... кад оно , она га одваљује брате :)) женско еј ....

13. Uh, voleo bih da je upoznam. Da vidim ko može jače da udari. :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.