Ко последњи, чибуљица зрела (97)

1. Ja bih polomila nogu to da uradim.

2. Još se sećam dana kada sam počeo sa šutiranjem u drvo. Veoma bolno iskustvo... Nosio sam modrice nedeljama. Cevanice su mi bile čudnog oblika...

3. Tajlanđani šutiraju palme. Kao da šutiraš gumeno drvo.

4. Ја се још не усуђујем на то , поготом левом , левом ни у сну...мада у сну сам ударао ударао ,једном сам и ухватио себе да ударам у сну хахаха , а и рекли су ми неки људи што седели поред мене у аутобусу у фазону "извините ел вам добро?" хаха
    А поразговарао сам са ликушом , тренира кик бокс две године , Румунка иначе , била на неком кампу , набада по мало енглески ал снашли смо се ....

5. Tajlanđani su priča za sebe...

6. Ја се још не усуђујем на то , поготом левом , левом ни у сну...мада у сну сам ударао ударао ,једном сам и ухватио себе да ударам у сну хахаха , а и рекли су ми неки људи што седели поред мене у аутобусу у фазону "извините ел вам добро?" хаха
    А поразговарао сам са ликушом , тренира кик бокс две године , Румунка иначе , била на неком кампу , набада по мало енглески ал снашли смо се ....

hahahahahhaaaaa
    Ja sam jednom u snu naboo devojku u čelo. Slučajno mi je legla na kosu...

7. Psihopate. Pa valjda je fora da udaraš što duže, posle se kosti i mišići naviknu na to, bikvalno utrneš.

8. Električar, znam ja kako to ide.

9. Ахахаха , могу да замислим њену реакцију...... у ствари не могу , могу само хематом посред чела да замислим ....

10. Meni je posle bilo žao. Sreća što sam je odvalio dlanom, tako da nije bila mnogo naduvena...

11. Awwwww, how sweet! :) <3

12. Pih, kako tužno deluje bez caps locka i sa tačkom na kraju. :/

13. i šta još niste zvaršili jebanje...

izgleda da ja ođe zadnji KREŠEM

14. STAKLENA ARČI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15. СТАКЛЕНА ТРСИ!!!

16. STAKLENA ŠRAFI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.