U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja bih polomila nogu to da uradim.
Još se sećam dana kada sam počeo sa šutiranjem u drvo. Veoma bolno iskustvo... Nosio sam modrice nedeljama. Cevanice su mi bile čudnog oblika...
Tajlanđani šutiraju palme. Kao da šutiraš gumeno drvo.
Ја се још не усуђујем на то , поготом левом , левом ни у сну...мада у сну сам ударао ударао ,једном сам и ухватио себе да ударам у сну хахаха , а и рекли су ми неки људи што седели поред мене у аутобусу у фазону "извините ел вам добро?" хаха
А поразговарао сам са ликушом , тренира кик бокс две године , Румунка иначе , била на неком кампу , набада по мало енглески ал снашли смо се ....
Tajlanđani su priča za sebe...
А поразговарао сам са ликушом , тренира кик бокс две године , Румунка иначе , била на неком кампу , набада по мало енглески ал снашли смо се ....
hahahahahhaaaaa
Ja sam jednom u snu naboo devojku u čelo. Slučajno mi je legla na kosu...
Psihopate. Pa valjda je fora da udaraš što duže, posle se kosti i mišići naviknu na to, bikvalno utrneš.
Električar, znam ja kako to ide.
Nisam ni sumljao.
Ахахаха , могу да замислим њену реакцију...... у ствари не могу , могу само хематом посред чела да замислим ....
I ne treba. :)
Meni je posle bilo žao. Sreća što sam je odvalio dlanom, tako da nije bila mnogo naduvena...
Awwwww, how sweet! :) <3
Staklena arči.
Pih, kako tužno deluje bez caps locka i sa tačkom na kraju. :/
i šta još niste zvaršili jebanje...
izgleda da ja ođe zadnji KREŠEM
DA bre.
STAKLENA ARČI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
СТАКЛЕНА ТРСИ!!!
STAKLENA ŠRAFI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!