Da. Daj sliku.
Priloži dokaz, buri! :)
JA BIH JEBAO ĐINU KARANO!
Đina kuma!
To, kume!
Pa imaš jutjub. Navali. :)
Prvo moram da je jebem realno, a tek onda ide jebanje preko komentara. Tako se to radi. Isto kao i na Vukajliji.
ahahah
nemam sliku, jebi ga krš telefon, samo za poruke i pozive, uopšte nema kamere... možda nabacim kad budem prebacio slike od ovih što nosaju aparate po žurkama...
Nisam znala da ste plodili Papu realno. :)
Ja nisam.
...............
A ko je onda?
Pandanisanje je drugo. Ne znam kakav je sistem kod njih. Ja prvo jebem, pa dođem ovde da se hvalim.
Tačno niste normalni. :)
Kako to da ja nisam normalan?
Ја сам Пролеће!!!!!!!!!!!!!
ja obrnuto od kike... prvo ođe pričam, da izazovem sudbinu... pa onda idem jebati...
buri car
Hahahahaha, e sjajni ste, oraspoložili ste me. :)
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Da. Daj sliku.
Priloži dokaz, buri! :)
JA BIH JEBAO ĐINU KARANO!
Đina kuma!
To, kume!
Pa imaš jutjub. Navali. :)
Prvo moram da je jebem realno, a tek onda ide jebanje preko komentara. Tako se to radi. Isto kao i na Vukajliji.
ahahah
nemam sliku, jebi ga krš telefon, samo za poruke i pozive, uopšte nema kamere... možda nabacim kad budem prebacio slike od ovih što nosaju aparate po žurkama...
Nisam znala da ste plodili Papu realno. :)
Ja nisam.
...............
A ko je onda?
Pandanisanje je drugo. Ne znam kakav je sistem kod njih. Ja prvo jebem, pa dođem ovde da se hvalim.
Tačno niste normalni. :)
Kako to da ja nisam normalan?
Ја сам Пролеће!!!!!!!!!!!!!
ja obrnuto od kike... prvo ođe pričam, da izazovem sudbinu... pa onda idem jebati...
buri car
Hahahahaha, e sjajni ste, oraspoložili ste me. :)