Ma i ja sam tek prošle godine igrala online. :) Ukratko, ako je velika mapa i ako ima puno igrača, ume da smori dok dođeš na red.
To što ja jebem, nije Đina. Za njom moje srce lupa. Zauvek ću biti tužan...
i to je to... znaš kika kad ćeš ti da jebeš đinu???
onda kad ja pobijedim na ovoj igri...
Aj pišemo peticiju Đini, ili nešto slično.
pa ja se smorim kad igram sa botovima u 8 mapu, a volim i ja da igram dugo pa to ti je...
Buri, pobedi molim te....
Zašto je život ovako okrutan? Sad mi se devojka gadi... Ali ću ipak sutra opet da je jebem.
Jeste, s tim što u multiplejeru kratko igraš, a dugo čekaš. To ume da jebe. :) A naročito ako je neki bitniji okršaj tvog saigrača... Dok prođe bitka, utrneš.
Igrica jebe!
lolol
Kad bi Đina znala kako ja kvalitetno jebem, molila bi me da je opalim...
tako je
Šteta što ne zna...
aj laku noc, bacam se u horizontalu...videcemo sutra za multy
laku noć
Laku...
.
Kako je to kul kad pređe 1000 postova, svako te pozdravi kad dolaziš ili odlaziš s teme. :)
Đinaaaaaaaaaaaaaa
Kika bi da prca Đinu.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Ma i ja sam tek prošle godine igrala online. :) Ukratko, ako je velika mapa i ako ima puno igrača, ume da smori dok dođeš na red.
To što ja jebem, nije Đina. Za njom moje srce lupa. Zauvek ću biti tužan...
i to je to... znaš kika kad ćeš ti da jebeš đinu???
onda kad ja pobijedim na ovoj igri...
Aj pišemo peticiju Đini, ili nešto slično.
pa ja se smorim kad igram sa botovima u 8 mapu, a volim i ja da igram dugo pa to ti je...
Buri, pobedi molim te....
Zašto je život ovako okrutan? Sad mi se devojka gadi... Ali ću ipak sutra opet da je jebem.
Jeste, s tim što u multiplejeru kratko igraš, a dugo čekaš. To ume da jebe. :) A naročito ako je neki bitniji okršaj tvog saigrača... Dok prođe bitka, utrneš.
Igrica jebe!
lolol
Kad bi Đina znala kako ja kvalitetno jebem, molila bi me da je opalim...
tako je
Šteta što ne zna...
aj laku noc, bacam se u horizontalu...videcemo sutra za multy
laku noć
Laku...
.
Kako je to kul kad pređe 1000 postova, svako te pozdravi kad dolaziš ili odlaziš s teme. :)
Đinaaaaaaaaaaaaaa
Kika bi da prca Đinu.