Šta biste uradili da znate da vam je ostalo još 5 dana života

1. kao sto tema kaze!!!
    pa navalite :)

2. Znam šta ne bi' radio, ne bi' provodio (čitaj: dangubio) vrijeme na internet.

3. odmah bi se ubio .sto cekati 5 ti dan

4. napila bi se ko picka i otisla da spavam.sutra bi zvala popa da me osvesta i pripremi za raj .onda bi otisla u kafanu i opet bi se olesila pa ponovo zvala popa da me osvesta.i jos bih maltretirala sve one koji su mene za zivota pa bi opet zvala popa i valjda je dosao taj peti dan pa da vise umrem ko covek ,ionako mi je sve dosadilo

5. Da mi ostane još pet dana do kraja života, ja bih ubacio žetone za još kredita da produžim život. :) =P

6. ja bi se nekako osvetio onima koji su mi nekad nesto zgresili!!!!

7. *bih (umesto Vuleta)...:0)

8. Probao bih stvari koje nekada nisam uspeo ili smeo uraditi u životu. Tipa skok s padobranom i te ludosti.

9. e da probao biH vutru i te stvari!

10. I ja bih isto uzeo kredit, i uzeo bih kurda da mi žirira.

11. buhahahhaha!!!!a sa kreditom bih unajmio profesionalne sponzoruse samo za mene i to 5 komada, smrkali i kokain i pili sampanjac i zadnji dan pre smrti bi se na motor i cepao bi ga do daske pa nek se skokam!!!

salim se naravno, ali mogao bih ovako

12. A posle nesto pricas ,da ne bi nikad probao drogu...You little!:0)

13. Ja bih ga primio tamo đe Sunce ne sija, što da ne? Čak i da mi se svidi, ne bih dugo...

14. Prva četiri dana ne znam, verovatno bih se užasno mnogo zajebavao... Ali peti znam - natovario bih se sa c4 i otišao pred skupštinu. Došlo je vreme da se menja kompletna politička scena :D

15. buhahhahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!

16. ja bi oter'o modove tamo de se ne tera?!!

salim se naravno:))

17. Otisao bih kod moje voljene i sa njom proveo 5 dana, da se nagledam i nauzivam vremena sa njom! A to da li imamo novca dovoljno ili svega ostalog nije uopsste mi vazno, vazno je da sam sa NJOM!

18. Мегамарко, престани да некропостујеш и оживљаваш теме које су мртве већ годинама,

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.