Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Да се пријавим онда за пензију? Никад нисам био сујетан лик по питању модераторства, па тако видим да ме је више људи напљувало. Мислим да би било фер и поштено од мене да се повучем.
Meni su Lulla i Zmia najbolji ženski moderatori.
po meni je ivana najbolji mod.. do pre nekoliko minuta -.- #$%*&?
MA jok, gde sad da se povlačiš samo zato što par licimura tvrdi suprotno. Nećeš se povući i tačkica!
Lullaby, nemoj meni te fore, vi Ribe ne možete da podnesete da vas neko ne voli i sažaljeva više nego što same sebe ne volite i sažaljevate :)
Džimi, ja mislim da da, onako objektivno.
Iako će mi biti baš žao. Ali interes većine članova je interes većine, jebi ga, i u takvim situacijama moram da budem objektivna. :)
Ne seri Džimi, da se tako duhovito izrazim.
Baš me zanima na šta bi sajt ličio da se povučeš na mesec, dva.
Ај, батали сад патетику. :)
То је то. Иста особа која пљује по Блекију и Џимију хвали мода који ништа није радио као модератор.
Baš me zanima na šta bi sajt ličio da se povučeš na mesec, dva.
Tako je, ja mislim da bi sajt načisto propao, server bi zakržljao, posterdžije bi se nakotile...
Ајде, испробаћемо. :)
Ako vam treba predlog za nova muda uzmite neiskompleksirane ali pismene ljude poput Straje i Frenkija. Ovih koji su samo pismeni ima znatno više ali bitno je i da imaju neku širinu. Dakle Straja i Frenki. GM je takođe kul lik, pismen je i nije kompleksaš ali on je možda dupli nekog moda, to ne znam.
Frenki je ne pismen :D
Džimi, nemoj se povlačiti.
mylyca i mene pljuje svaki dan a ustvari me voli :)
Ona pokazuje osećanja na čudan način, znaš je :)
ja se izvinjavam ako je ono bilo pljuvanje, jer mi nije bila namera.
hm.. a koji je to tačno posao moderatora koji ona nije obavljala? ne banuje?
Kristina reci konkretno šta imaš protiv njih.
KAkvi bre, halavce za bodove ne traba stavljati da budu modovi. Ima gomila kul likova a najbitnije je da su ti likovi svestrani i objektivni nego što su pismeni ili se vama uvukli u guzicu! Šrtnja sa prijavama za nove modove odavde!
Ja džimija uopšte nisam pljuvala, štaviše, pohvalih ga kako mi izlazi u susret i kako je divan prema meni, za razliku od njegovog odnosa prema ostalim članovima :D Samo sam komentarisala njegovo loše moderisanje.
Zezatore, tebe volim najviše.
napis'la, prelistaj malo :D
Тина, мени је Ивана одувек била кул, али што се тиче модераторског посла, бар за ово време колико сам ја мод, најмање сам видео њу како модерише. Не мислим том приликом на бановање, већ на све скупа: Брисање, бановање, стављање на насловну, као и квалитет урађеног.
Уколико сте баш заинтересовани, и уколико се остали модови слажу, бацићу вам статистику обрисаних дефиниција у последњих пар месеци...
Milice, džaba ti sva literatura, objasniću ti jednom, kad mi budeš gatala natalnu kartu. :)
Al' da ne smaram više o tome.
Sad me voliš kad sam te predložio za moderatora, ccc ;)