Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Aj dobro, da ti verujem, da se ne bi osetila ishejtovano, ne znam kako bi podnela :p I kad ću da ti gatam to, m?
Peki, daj tu statistiku, da ne ispadne da rekoh za devojku nešto što nije istina.
Zezatore, uvek si me nekako osećao, sve moje motive, zato te i volim :*
to i statistiku odabranih ako može, i dužu s' mlekom :)
hahahaha sad ostali biju pekija na mod forumu jer je rekao da će izbaciti sav prljav veš da vide komšije :D
Cara ne vređaj jebogati, šta mlatiš ko žena. Prijaviću te tamo na temu pa'š videti svogboga.
Frenki jeste ne pismen.
Ја бих пензионисо каизена. Нека буде он нама админ, али брат брату, он ништа не модерише, или врло ретко.
Džimi da se razmoduje? Svašta. Zar to iko može ozbiljno da pomisli? On i Peki najviše rade (moje lično mišljenje) i Vuka bi bila preplavljena sranjima da nije njih. Uključujući i autore. :)
Da, jbt, Ivana. Na nju sam i zaboravio. Zaista je minimalno radila, a koliko je neko "kul lik" sigurno ne treba da bude merilo. :p
Surovi - pokušava da bude dželat, da opravda nik, ali on to u stvari nije. Jebi ga, odatle proizilaze neke greške. Mada se sa druge strane dosta zalaže za sajt i dosta je aktivan.
Blek Hol - Ne znam, imam utisak da njegovi kriterijumi zavise od njegovog trenutnog raspoloženja, 100 puta se desilo da nekoga banuje praktično bez razloga, a da ne banuje nekoga ko je to zaslužio. Jedino što treba je da malo spusti loptu. Nekad i da iskulira nešto.
Korleone - nisam imao susreta sa njim. Dejan Cukić
Marijana - Glavna uloga joj je otvaranje novih tema ko poslednji.... Ponekad i banuje nekoga. Mislim da bi trebala da bude aktivnija.
Che-Vu - nemam mišljenje
Wojtek - Do jaja autor,ima neki kriterijum, ali bi trebao da bude malo aktivniji
Peki d Džem - Jedno vreme ga nisam gotivio, mada je sasvim ok mod. Radi kao Peki, stalo mu je do sajta. Možda malo više da misli svojom glavom i biće sve ok.
Luli - Ne znam, meni je ona do jaja, pre svega zato što moderator ne bi trebao da bude samo dželat, već i neka pomoć na sajtu.
Zmia - Odlična
Celt - Do jaja lik, uvek izlazi u susret, trebao bi da bude malo aktivniji.
Mrmun - Jednostavno ne mogu da ga ne gotivim. Totalno je moderan.
Džimi - Vidim da dosta ljudi ima zamerke na Džima, mada uvek znam šta da očekujem od njega, zna se šta dopušta, a šta ne. Radi svoj posao sasvim solidno. Otvara trolovske teme i banuje paljevine kojima realno i nije mesto na sajtu.
Uroš - Čovek iz naroda, voli Kruger i Brent lager, izlazi u susret, ma sve najbolje.
Sad Straja i Frenki su možda malo drčni za pluseve ali to nije greh na ovom sajtu, pa ni bilo gde i kada u životu. Straja, GM i Frenki su pismeni ljudi i tu ne može niko ništa da ospori.
E sad, šuška se da Straja ima krš dulpih, ali koliko vidim ni to nije neko čudo na ovom sajtu. Pa čak i da je tako, pogasiće ih. Ljudi greše ali se i ipravljaju. Iskompleksirani likovi koliko god da su pismeni mogu da naprave neviđeni haos, zato su Blek i Celt dobri modovi, oni nemaju ni iskru kompleksa. Najbolji je, naravno, Surovi.
Ljudi a što i dalje polemišete o mojim duplim nalozima, koliko treba da se objašnjavamo više da je to glupost, a realno nisam neki haker da bi znao da ih prikrijem...
JA BI TO VAKO REKO
http://ultraphoto.org/images/hvwvfi5jpqr95q129rts.jpg
Ево вам један податак:
Ја имам више од 3 пута више обрисаниих дефиниција од Иване, а мод сам краће од ње, брат брату, годину дана, мада много више...
Ja i ne zna ko je sve moderator :(
Сад сам погледао, она је мод тачно две године више од мене, била.
što se brisanja defki tiče, ako vam to fali, vratite zyclona, on ih je pobrisao više nego svi modovi zajedno.. "brat bratu".
Realno, nemojte klevetati na ovoj temi druge autore, Straju i kompaniju, em nije lepo, em je spam, to nije tema teme.
Slažem se (prvi put) sa Virtualom, da je Surovi najbolji.
Caro, što troluješ s opisima? Kao da čitam lične oglase koje su dali ti ljudi, u nekom mađarskom časopisu za upoznavanje :)
Ahahhaha, Hrnjau, kako te nije mrzelo da radiš ovo? xD
@Milica, tako mi najlakše da iskritikujem (ima i poz i neg kritika), kada ih sve vidim na listi, mrzi me da cepidlačim pojedinačno!
Зајк је добар, има и "горих" модова када је брисање дефиниција у питању. :) Један мод има много више од њега. :)
Само ми није јасно што замераш мрмуду што је најлепши мод.