U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Реално ја и Дотер модови! Знаш који би то пичвајз био по сајту ЉОЉООЉ
Ето ти пример, ја сам стекао погрешан утисак на основу твојих великих слова, мислио сам да вичеш, а ти само наглашаваш. Интернет је ово, па је то скроз могуће.
Ја ти само наглашавам опет да ми страшно смета када ме неко назива шлихтаром, јер ме то уосталом вређа. Слично мишљење је Цара имао, и нека ме исправи ако грешим, али имам утисак да сам поправио његово мишљење о мени, тако што смо једноставно обојица спустили лопту.
Hm, nekako ja uvek znam da namirišem ko je došao zbog postera, a ko zbog definicija. Tako da i od toga bi reakcija trebala da zavisi.
Reme, apsolutni njuhista :))
Peki nije šlihtara, samo je Džimijeva poslovna pratnja.
Reme, pa ja odgovaram na temu. "Zamerke na rad moderatora", a ne lični konflikti sa njima. U međuvremenu vatri neka brišu. :)
Да, али боље да не улазимо у проблематику тога јер ће се онда свести на твоју објективност, и на објективност других модова.Колико пута се десило да буде обрисан неки сленг? ФБМ се чак жалио на ревији, па су му вратили, оправдано наравно.
Сад друге стране, опет не мислим да би им требало објашњавати било шта, јер ни мени нико није објашњавао, прочитао сам сајт и правила, и мислим да имају бар 2 теме које говоре о томе шта треба да се дефинише, а шта је за избегавање. Људе мрзи, хоће све по свом и ко их јебе. Мислим ја се бар не бих цимао око њих, поготову што их је све више и више.
Znam Frenki, nisam rekao tebi. Al vidim tema se pretvara u lične konflikte. Ja sam svojevremeno prijavljivao po 20-30 definicija za brisanje dnevno, mnogo definicija oni ne registruju u opšte, ne vide ih, pa se desi da neka i opstane.
Mylycu i mene za moda!
standardno hejtujem moda Lullaby
Е хвала ти пуно, боље да си ћутала, па да сам остао шлихтара. :Р
dobro gospodine mode, a kako da se autor brani kad je neko JAKO bezobrazan prema njemu, od modova npr.? Čuj kako niko ne konta... Evo i sad teraš jednostavno da ti se odgovori- ja sam to dobila od tebe kao odgovor a znam tačno da nisam bila bezobrazna, bilo bi previše zaista da ulazim u bezobraštine s tobom duplo mlađim, je l' da?
Pa si ipak napisao, da ispadneš duhovit, a po prirodi nisi. Meni, ograđujem se od ukusa ostalih. Jednostavno napišeš nekom da je malouman i ništa...prođe ti, naravno jer si mod. Kako se to naziva na sajtu? Evo i ponoviću, možda si OK lik ali meni to, kao mod jer te takvog ovde znam, nisi pokazao.
Pravda za ciganski zipo!
Hugo imate prava i ti i Džimi. Ni meni niko ništa nije pričao. Ja sam prvo pročitao tonu definicija pa sam počeo da definišem. Ali sa druge strane novajlije uglavnom ni ne znaju da postoje takve teme. Dok će neki stariji član lakše preći preko tog DEFINICIJA TI JE GOVNO, DA SE TAKO DUHOVITO IZRAZIM.
Ја годинама говорим Каизену да направи ту опцију БОЛДОВАЊА текста. Да се Фејз не би дерао као нездрав.
Ту се слажем. Ја никад не бришем сленг и јако ме нервира што то други неки модови раде.
Tako je!
Sve moderatore u penziju!
Kakav je to moderator koji briše sleng na rečniku slenga!?
I mene zanima..
Sleng ne bi trebalo da se briše ni ako je u sto minusa. Po meni. Čisto neka stoji ovde.
Danas sam čitala nekog autora, skoro sve mu izrazi, slengovski upotrebljavani po jugu i svi su skoro u minusu, i OK mi, baš sam i naučila šta. Ali brate da bude sleng a ne da se neka glupost proglasi za sleng i onda stoji.
Ево једна дефиниција сленга коју сам ја обрисао.
http://vukajlija.com/zigicati/276740
Кажите ми да је ово квалитетно? И сленг може да буде неквалитетно обрисан.
Ја исто никад не бришем сленг али ме много нервира што неки модови то раде? И баш ме занима да ми кажу који су.. Осим Мрмуна за њега знам
Kakav je to moderator koji banuje jebače zato što jebu na temi jebanje?